tiistai 4. tammikuuta 2011

ILOUUTINEN!

 Sunnuntai toi tullessaan sisälleni tyyneyden. Osasin hyväksyä osalleni asetetun taakan ja kivun. Tunsin, miten minun pysähtymiselleni oli syy. Kuin opastus, viitta, joka osoitti oikean suunnan. Jotta osaisin avata juuri oikean oven, etten kulkisi ohi. Sanoja, joihin pukisin tunteeni tuossa sunnuntaini hetkessä, niissä ohikiitävissä  sydämelleni lasketuissa sanoissa ja sävelissä. Ei sellaisia sanoja ole. Kyynelten pehmeydessä oli lupaus siitä, että saan olla turvassa. Hyvä olo hyrisi sisälläni.
 Niinpä tuon voimani turvin kuljin maanantaina lääkäriin. Varmana siitä, mitä tuleman piti. Toiveikkaana siitä, että josko kuitenkin. Tiesinhän, että Hän olisi kuullut lukuisat rukoukset,  jotka jo toivat osalleni ilon ja kiitoksen. "Sattui niin ONNEKKAASTI.....normaalisti, mutta NYT...." Tohtorin viisaissa sanoissa soi minulle kuin kaikuna kiitos korkeammalle! Kun suljin tuon oven ja astuin hissiin, en enää mahtunut ihoni sisään:) Nostin käteni kiittämään ja annoin huuliltani luvan sanoille, joissa lauloi ylistys, kiitos, kunnia Hänelle. Vain Hänelle. Ei se ollut onnekkuutta. Se oli sitä suurta rakkautta, jonka turvissa saan astua uuteen päivään. Päivä toisensa jälkeen. Se oli Hänen kättensä työtä.
Kuin vuoripuro, minä pulputin iloni ilmoille. Se kupli ja hyppi sydämelläni ja tahtoi päästä kuuluville. Jaoin iloni ystävän kanssa, rakkaan kanssa. Siinä hetkessä sain ylleni pehmeät hiutaleet, joiden laskeutuessa poskilleni, muistin samanlaisen hetken kuukauden takaa. Miten hiutaleiden viileässä hyväilyssä viipyikin niin hellä rakkauden kosketus. Niiden alla seisoin sydän iloa laulaen. Illalla sain kuulla lapseni suusta, kelle kiitos kuuluu. Tyttökin kiitti ja kertoi hoksanneensa, kuka on voittaja! Niin. Nyt minulla on edessäni neljä viikkoa, joissa vierelläni asuu hiljaisuus. Sain avata sen oikean oven. Nyt otan aikaa kuunnella sydämelleni puhuttua. Laulun sanat" Riko minut, jotta ehjäksi tulla saan..." täyttyivät kohdallani. Tästä tulee hyvä tammikuu. Helmikuu jaksaa odottaa omaansa.

13 kommenttia:

 1. Hyvä, että asiat ovat nyt selkeytyneet ja todellakin, luin tekstistäsi suuren helpotuksen ja ilon, ja se on ihanaa.
  Onnellista tammikuun alkua sinulle ja perheellesi.

  VastaaPoista
 2. Kylmät väreet oikeen kulki selkäpiissä kun luin aatoksiasi. Kyllä meitä kuullaa ja annetaa se mitä meille kuuluu. Kaikella on tarkoituksesna, sen olen jo oppinut.
  Oikein iloista loppiaisaikaa koko perheelle. Enkelit kanssanne(*)
  Kaisa

  VastaaPoista
 3. Hienoa, että kaikki on parempiin päin..
  Iso luottamus ja usko ja sitten kiitollisuus..
  ihanaa valoon päin kiiruhtavaa aikaa, hetkiä sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
 4. Tuija,
  helpotus ja kiitollisuus ottivat minusta ison sijan! Olin niin iloinen, etteä kun maksoin lääkärilaskua, taisin tartuttaa ilon virkailijaankin, joka totesi, että onpa mukavaa, että joku lähtee lääkäristä noin ilahtuneena:)

  KAisa,
  sattumasta ei ollut kyse. Olen siitä varmaakin varmempi. Rukousremmini:) oli niin aktiivinen, että taisi Iskä heltyä laittamaan sormensa peliin;)
  Mukavaisia loppiaishetkiä teillekin!

  HAnne,
  kestän tämän kivun nyt paljon paremmin, kun pelko haihtui. Tiedän, että kuukauden kuluttua pääsen taas kuntosalille hiljalleen touhuamaan:) Osaanpa taas olla kappaleen verran kiitollisempi pienistäkin askeleista.
  Iloa päiviisi!

  VastaaPoista
 5. Voi miten ihanaa kuulla hyviä uutisia !Olen iloinen puolestasi.Olet ollut ajatuksissani kovin.Kiitos sinulle niin kauniista enkelistä joka luoksemme lennähti tänään.Pidän huolta pienestä tuossa juuri hyllylläni minua katselee.
  Onni on kun käteni tässä koneella hyppelee ja sinä myös pian palailet omiin puuhiisi tervehtyneenä.Elämä on ihmeitä täynnä.Kaikkea ei voi selittää .Mutta kiittää haluan.
  Maria

  VastaaPoista
 6. MAria,
  voi sinua ihanaa. Pulputetaan ilo ilmoille, kuplikoon ja kiiriköön kaikkialle:)
  Kiittää haluan minäkin. Kaikellani. Pienten ihmeiden aika on tässä ja nyt. Siipien havinaa sinne!

  VastaaPoista
 7. Tulin onnelliseksi tästä. Ihana lukea, ja kaikkea hyvää tulevaakin ♥

  VastaaPoista
 8. Olipa ihana postaus! Todellakin iloinen uutinen, että rukoukset on kuultu!

  Leppoisia loppiaisviikonpäiviä!

  VastaaPoista
 9. Lumiomena,
  kiitos. Onnelliseksi tulin myös ja täyteen asti kiitollisuutta. Tuntuu niin hyvältä saada huomata, että olemme vahvoissa käsissä.

  Liisa,
  sinullekin iloa ja valonsäteitä viikkoosi. Lumivalkeus ympärillämme tuntuu ihan laulavan iloa ja levollisuutta!

  Sussi,
  taakan ja kivun sekä pelon jälkeen ilouutisen hyvyys oikein korostuu.
  Iloisia hetkiä osallesi myös!

  VastaaPoista
 10. Voi,että olen puolestasi iloinen,että sait kuulla hyviä uutisia,ne tuo rauhan sydämmeen:)Luottamus korkeimpaan,tuo vastauksen kysymyksiin♥,voimia sinulle tälle uudelle vuodelle,ilon päiviä♥

  VastaaPoista
 11. Hei.
  Käyn täällä aika ajoin lukemassa, kommentoinut en ole vielä, mutta,,

  Olen kiitollinen sinun puolestasi, olen saanut viimevuoden aikana nostaa omatkin käteni kiitokseen joka kohdistuu ylös Herrani luokse.

  Myöskin ihana ukko-kultani ja minä olemme saaneet ylhäältä jotain ihan uutta ja ihanaa, ajattele 42 avioliittovuoden jälkeenkin vielä meillä on kolmisäikein lanka jossa on timatteja meille.

  Olen onnellinen sinun puolestasi, ja nostan käteni minäkin Rukous Kiitokseen meidän kummankin puolesta :))
  Valonsäteitä ylhäältä päiviisi.

  VastaaPoista
 12. Vavisuttavaa tekstiä, iloitsen puolestasi! Ihanaa tammikuuta!

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi♥