keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Kesä on ottanut syliinsä

Kietoi hyvyyteensä ja kauneuteensa minut tyystin. Kesä. Askel ei enää tunnu tavoittavan auringon lämmittämää hiekkaa, sen kepeydessä kuuluu onnellisuuteni. Nautin niin. Ei ollenkaan väsy kiitollinen mieleni ja kesälämmön täyttämä sydämeni laulamasta kesätuulen kanssa kilvan. Niiden soinnussa on herkkää kauneutta. Ammennan kaikellani kaiken aikaa enkä täyty. Kesä on ottanut minut syliinsä aivan. Se tuudittaa kuin emo poikastaan. Sipaisee suukkosen poskelleni ja hymyilee kanssani kilpaa. Tässä kesässä on jotain aivan erityistä siunausta.
Silmäni poimii pieniä ihmeitä. Talletan niistä hennon muiston itseeni. Ehkäpä talven varalle. Tästä sielun lämmöstä sytytän tulen kylmään talvi-iltaan. Tapasin sunnuntaina erityisen ystäväni. Menimme Ruissalon kansanpuistoalueelle luontopolkua kulkemaan. Puhelimme kuulumisiamme. Jokaisessa askeleessa oli kesän keveys. Naurumme nousi kutittamaan poutapilven poskea. Istahdimme metsäkirkolle kallioiden ja mäntyjen kesäpesään. Söimme eväät ja suljimme silmämme. Oli niin paljon kiitettävää ,kerrottavaa Isälle . Jotakin sydämelle laskettua pyyntöä sanottavaksi toisen puolesta. Ystävien, lasten, omien rakkaiden. Olin kosketettu.

Kuin kesäaamun kastepisara poimulehdellä. Onnen ja tyyneydenkyynel. Sipaisen sen hymypolkua poskeltani. Voiko päiviinsä enää muuta toivoa? Auringonsylissä on kaikki. Tässä pienuudessani koen jotakin suurensuurta.
ILoa, onnea ja hymynhelmeilyä
auringonkultaamaan
päivääsi tähän.

10 kommenttia:

 1. Kiitollisuuden keralla on niin hyvä olla. Tämä tekstisi jäi ihan soimaan korvissani ja muutenkin jo hyvään päivääni sain lisää ihasteltavaa. Kiitos.
  Ystävyydessä on jotakin niin hoitavaa. Sanojakaan ei aina tarvita, sillä läsnäolon voi kuulla muutenkin. Me saatiin lounastaa tänään ystävien kesken ja viettää vielä pikkumiehen synttärirääpiäisiä. On hyvä olla.

  Pidelköön aurinko sinua otteessaan yhä ja yhä vieläkin ja pysyköön mielesi hyvyyden hellimänä päivästä toiseen.
  Kirjoitellaan ja nähdään,
  Anu
  ps. kiitos ihanista synttäriterveisistä, jotka sankoon jätit

  VastaaPoista
 2. Näen sinut onnenmykkyrässä iloitsemassa tästä hetkestä, tästä kesästä. Mikä onkaan armeliaampaa kuin löytää pienistäkin asioista, hetkistä ilon säikeitä. Iloitaan tästä elämästä, jonka olemme lahjana saaneet. Ja kunnioittakaamme elomme kehyksiksi luotua luontoa. Suloisia suvipäiviä!

  VastaaPoista
 3. Tätä kesää täytyy "säilö'" mieleen ja sydämeen .Se on tässä ja nyt .Vihdoinkin.Lämpöisin kesä ajatukseni sinulle ja ihanaa kun olet saanut noin ihania hetkiä ystävän kanssa.Ne kantavat .

  VastaaPoista
 4. Kiitos!!!!
  Kaunista, kiitollisuuden ja hyvyyden täyttämiä kesäpäiviä toivottelen :)

  VastaaPoista
 5. Kaunista <3 Meillä on tosiaan paljon syytä kiitollisuuten. Aidot ystävät ovat tärkeitä ja niitä elämässä kannattaa vaalia. Miten hellivää ja turvallista heidän kanssa on elämää vaeltaa hetkinä jolloin lähimmäisyyttä tarvitaan :)Nautitaan lämmöstä ja kesästä paljon hyviä hetkiä sinulle toivotan <3

  VastaaPoista
 6. Kaunis kirjoitus:-)
  Mukavia kesäpäiviä sinulle<3

  VastaaPoista
 7. Taas oletkin niin herkästi ja kauniisti kirjotellut...
  Lämpimiä kesäpäiviä toivotellen! Kirsikka

  VastaaPoista
 8. Kiitos elämänmyönteisestä ja kiitollisuudella höystetystä kirjoittelustasi!

  VastaaPoista
 9. kiitos kauniista kuvailusta ja kesän antamasta kiitollisuudesta.ystävät ovat elämän lohtu.lisää kauniita kesäpäiviä sinulle toivon.

  VastaaPoista
 10. Voi kun ihanasti kirjoitat kesästä. Minustakin tuntuu ihan samalta. kesä on niiiin ihana ja kaikki kauniit kukat ja rehevä luonto.Ihanaa kesän jatkoa sinulle.

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi♥