tiistai 6. heinäkuuta 2010

Korkesaaren kautta kesän käsivarsille

Olen niin nauttinut kiireettömyydestä. Kaikki täytyminen on tiukasti komeron sopukoissa piilossa.KAikelle tekemiselle tallautuu sija juuri silloin, kun hyvältä tuntuu. Kaikella on niin oma aikansa!Yllätimme viime viikolla lapset, kolme nuorinta. Pakattiin autoon retkievästä, laitettiin ylle mukavaa matkavaatetta ja paljon iloista mieltä. Arvuuttelivat kilvan kohdettamme. Arvasivatkin sitten:) Korkeasaaripäivästämme tuli mukava. Eläimetkin jaksoivat poutapilvisellä säällä olla liikkeellä ja saimme niitä ihmetellä ihan täyteen riemuun saakka.
Huomaan hymyillen, että olen niin antanut itseni kesän tuuditettavaksi, ettei ajatuksia jaksaisi napsuttaa esiin. Lukijatkin hiipuvat hiljalleen:) Loma antaa nyt niin paljon aisteilleni, sielulleni. Jokaisessa päivässä on oma sointinsa, omat värinsä. Päivän pienet ihanat ihmeet.
Kuuntelen tuntemuksiani. Piipahdan ripsauttamaan ajatuksen tännekin, kun se pyytää päästä kirjoitetuksi. En täältä lomaile, mutta annan itselleni luvan lötköttelyyn.
Jään lepäilemään kesän käsivarsille omieni kanssa:)

Hei niihin hetkiin saakka,
kun aatokset kaipaavat päästä tänne asti.
Voikaahan hyvin
ja nauttikaa,
ammentakaa kaikin aistein!

10 kommenttia:

 1. lötköillään hyvillä mielin ja nautitaan ihanasta lämmöstä!
  nautinnollista kesän jatkoa teille:)

  VastaaPoista
 2. kesän keskeltä ei mielellään haluaisi siirtyä tänne sähköisen viestimen äärelle...
  Välillä uteliaisuus houkuttaa kurkistelemaan..
  ihania suven sointuja sulle!!

  VastaaPoista
 3. Yllätysretket on kivoja ja lapset varmasti ilahtuivat. Mukava oli aatoksiasi lukea ja minä niin tykkään tavastasi asettaa sanoja. Nautitaan siitä, että saadaan lepuuttaa, kulkea kesän rytmissä, unohtaa kiireet ja keskittyä rakkaimpiimme.
  Sinua siunaten,
  Anu

  VastaaPoista
 4. Ripsauttele ajatuksia rauhassa omassa tahdissasi Tinttarus ja nauti lötköttelystä!Tämä kesä on niin lyhyt.Ihanaa oloilua sinulle!

  VastaaPoista
 5. Oi.. kesäisestä kiireettömyydestä nauttiminen on parasta terapiaa pitkän työvuoden jälkeen. Itse olen jo muutaman viikon saanut ihastella lomalaisen arjen ihanuutta ja touhuta kaikkea ihan omalla aikataulullani ilman kelloa.

  Kaunista ja rentouttavaa kesää sinulle!

  VastaaPoista
 6. Tulin kurkistelemaan ja tulen varmasti toistekin...

  VastaaPoista
 7. Mukavia kesäpäiviä Tinttarus!

  VastaaPoista
 8. Täällä kans yks lukija jonka blogailu on vallan hiipunut kesän myötä :D Nyt sitten lukaisinkin monta postausta.. Kuumuuden ja allergian takia ei meinaa saada nukuttua, mutta nyt alkaa uni painaa silmää joten sinun valoisiin postauksiin on hyvä lopettaa "tämä" päivä :)

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi♥