perjantai 4. kesäkuuta 2010

Kesä on valmis ottamaan kainaloonsa

Kesätuulen otteessa on tänään vilakkuutta. Kiedoin huivin kaulalleni ja takin harteilleni. Kurkunpäätulehdus vei äänen. Jäivät odottamani kevätkirkkolaulut laulamatta. Lepäsin ja keräsin voimia huomiseen kevätjuhlaan. Kovasti pitää helmoistani kiinni kipu ja tauti. Yksi kun hellitti tiukkaa otettaan, toinen saapui sen sijalle. Silti mieli on nyt valoisa. Sydän huutelee kiitostaan niin monesta. On hyvä olla. Monta polkua odottelee kulkua, moni portti kättä salpaansa avaamaan. Alkavassa kesässä on jotakin uutta............
Innostuin laittamaan monta uutta yrttiä sulostuttamaan tuoksuillaan, antamaan makunsa kesäkeittiön herkkuihin. Silmällekin iloa tuovat. LApset odottavat innoissaan kesäloman alkua. Huomisessa illassa kun on kutkuttavaa jännitystä. Loman alkamisen kunniaksi pääsevät yöpymään aitassa. Huomenissa puunataan sen lattioilta talven tomut, puistellaan matto ja laitellaan puhtaat raikkaat lakanat. Saavat viedä sinne omia aarteitaan, kesälukemista ja unikaverit ainakin. Saimme aittaan isovanhempieni vanhan sängyn. Sen mukana palaiutui mieleeni niin monta kaunista muistoa. TAivaan kotoa käsin ehkäpä kuulevat lasten riemun!
Sain ystäviltä tärkeiltä tämän keltaisen pikkukukkaisen amppelikukan. Kiitoksen kukaksi sen nimesivät. Kiitoksen aihetta riittää jokaiseen päivään. Kukka muistuttakoon minua siitä! Hiljaa kuiskaan jokaiseen päivään omansa, kohotan katseen ja hymyilen. Kiitollisuuden sylissä on helppo levätä. 
Terassienkeli sai keralleen tämän madonnapatsaan. RAkas sen minulle osti. Adalmiinan helmestä. Näetkö kiitollisen hymyn sen painetuilta kasvoilta?! Luojan luoma kauneus ympärillämme on juhla-asussaan. Kuljen uuteen kesään erityiseen.............kiittäen!
SIPAISKOON KESÄ SINUA LEMPEÄLLÄ SIIVELLÄÄN!
Huomenna liikutun suvivirrestä.
Niinkuin niin moni.

6 kommenttia:

 1. Ihanan kesäisiä kuvia ja ajatuksia. Huomenna kuopuksemme päättää peruskoulunsa ja eiköhän siellä juhlassa tämäkin äidin silmät kostu <3

  VastaaPoista
 2. Voi miten suloista , niin kaunista, niin herkän haurasta sinun sanasi.
  Olen kaivannut niin.
  Annat niin paljon voimaa ja valoa.
  Muistutat sanoillasi ja kuvillasi siitä tärkeimmästämme.
  kiitos sinulle.
  Toivon paljon kehollesi voimia, terveyttä..halaten hanne..

  VastaaPoista
 3. Ihan samat sanat, kiitos kun olet taas täällä;-) Madonna patsaasi on niin kaunis, sopii hyvin blogisi luomaan tunnelmaan. Täällä on hyvä käydä!

  Kaunista ja hyvää viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 4. Oli ikävä sinua !Ihanaa kun tulit takaisin!Rutistus!

  VastaaPoista
 5. Sinulla on aivan ihana blogi.Olen uskollinen seuraaja ollut jo pidemmän aikaa...jotenkin niin rauhoittava.Kiitos kauniista kuvistasi.
  Mukavaa kesän jatkoa sinulle.

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi♥