torstai 17. marraskuuta 2011

Kuuran kuljettamia ajatuksia. Tänään.

Eilisessäni sain ihmetellä sydämeltä nousevaa valon kajoa. Aamun automatkaani laskeutui vahva tunne. Kuin kutsu avaamaan sydämen ovet. Niin vahvasti tunsin sen. Muistin erästä, joka siinä hetkessä tuntui niin sydämelläni läikähtävän. Kanna ja pidä huolta, pyysin. Vahvista ja jaa luottamustasi. Sulje tiukasti syliisi ja hoivaa! Kun tuohon samaan aamuun saan häneltä kauniit sanat viestissään, hymyyni kiinnittyy kiitos. Minä tiesin. Sinä tiesit! Sinä kuulit! Kuljetit tunteen perille saakka! Koulun pihaan laski aurinko omaa kirkkauttaan. Siristelin silmiäni ja imin pikkuisista touhuajista tarttuvaa iloa! MArrasharmaa oli kulkenut pois. Olin keskellä suloista arkeani. Välitunnin mittaisessa valossa:) Omalla paikallani. Käytössäsi.
Eilisessä istahdin rinnallakulkijani kanssa tuumaamaan ja suunnittelemaan. Saamme yhdessä oppijoittemme kanssa toteuttaa joulun tärkeimmän. Kun toinen jatkaa sanoillaan toisen aloittamaa ajatusta, viriää jotakin uutta ja koskettavaa. Innostuimme, uppouduimme, haltioiduimme. Sama vanha ja muuttumaton sai uuden asun ylleen. Odotan ja luotan. Tämä saakoon koskettaa! Kuin valkea kuura oksistoissa kohta, oli ilomme yhteinen hetkemme yllä. Hymyissämme tyyni tyytyväisyys. Tunnen, ettemme ole tässäkään yksin. Koen vahvasti läsnäolosi lämmön. Tänäänkin, vaikka kurkkuun asettui jo uusi tauti. Kuume koputtaa ja särky pyrkii lähemmäs. Mikään valo ei tuiki jatkuvassa kirkkaudessa, harmaa tarvitaan taustalle. Minun harmaaseeni hörppään höyryävää ja päätän, etten murehdi. En tästä. On niin monta muutakin juuri nyt. Lähellä. Tarvitsemassa kasvoiltani valoa omaan pimeäänsä. Sinun valoasi minussa.
Koen jotakin syvää. Kuin pieni sylini täyttyisi hyvästä, vaikka niin usea huoli täyttää taskut. Hiljaisuudessani mietteitteni tiimellyksessä kuulen äänesi. Et sano paljoa. Vain: vaella valossa. Voisiko huominen tuoda viileän valkeuden maisemaani? Odotan ja painaessani poskeni unentuloon, pyydän, annan unikuviini lumienkeleitä!

14 kommenttia:

 1. Kauniit kuvat kuuran peittämistä oksista ja lyhdystä.

  Ehkä kohta jo luntakin saadaan...toivon.

  Voi harmi, kun olet kipeä. Pikaista toipumista sinulle ystäväni.♥

  Olet ajatuksissani.♥
  Irmastiina

  VastaaPoista
 2. Ihana sinä siellä <3 Sain jälleen valon säteitä taskuuni,evääksi huomiselle <3

  VastaaPoista
 3. Irmastiina,
  viime vuotista kuuraa nämä:) Kaipaan jo talven valkeutta, huomaan. Kovin hanakasti pöpöt minuun nyt tuntuvat tarttuvan, juuri olin tervehtynyut ja nyt taas flunssa vei voiton. Ajatusten valosta ammennan nyt!
  Luoksesi myös valon kajastuksia ja viikonloppuusi iloa!

  Nina,
  kiitos♥ Valon kosketusta huomisellesi!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Tinttarus kauniista sanakulusta. Jospa suinkin voisin pöpöt häätää kintereiltäsi, jotta saisit toteuttaa tehtävääsi lapsien parissa rauhassa. Sitkeyttä vaaditaan...kyllä.... otan reppariin jos se helpottaa ;)

  VastaaPoista
 5. Bibelot, sinä ihanista ihanin siinä arjessani rinnallani myös! Tästäkin päivästä selvittiin, aatoksissani taisin kulkea kappaleen matkaa repparissa:) Kiitos kun olet ♥
  Täällä minä hörpin glögiä...

  VastaaPoista
 6. Osaat kirjoittaa niin kauniisti, luin ihan kahteen kertaan ♥
  Toivon pikaista paranemista sinulle

  VastaaPoista
 7. Niin kaunista!!
  Kiitos Tinttarus♥

  Iso ja lämmin halaus viikonloppusi,
  Marge

  VastaaPoista
 8. Voi kuinka kaunista ja niin ihanasti kirjoitat. Kuvat ovat kauniita myös. :)

  VastaaPoista
 9. Kaiken kauniin keskellä pystyn vain sanomaan: KIITOS!

  VastaaPoista
 10. Pikaista paranemista sinulle ja kiva kun osallistuit arvontaani ja klikkasit lukijaksi !

  Kauniisti kirjoitit:)

  VastaaPoista
 11. Kiitos taas kauniista kuvista ja sanoista. Siunausta viikonloppuusi:)

  VastaaPoista
 12. Paljon parantavia haleja täältä luoksesi juuri nyt♥

  VastaaPoista
 13. Voi sua. Niiin lumoavaa, kaunista. Olet ihana.

  VastaaPoista
 14. Teille kaikille KIITOS♥
  Sanotte niin lämpimiä sanoja luonani käydessänne!
  Jokaisen sunnuntaihin toivon ja kaikellani pyydän paljon valoa!!

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi♥