keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Tässä hetkessä

Pysähdyn kuuntelemaan ajatuksiani. Ilta työntää päivää edeltään. Sama lämpö säilyy iholla. Sen otteessa koen kummaa jaksamattomuutta. Päivänokosten keskelle sain soiton ystävältä. Kävely helteen puristuksessa piristi. Miten rupatellen matka taittuukin niin huomaamatta. Ympärillä olevat viljapellot ovat asteen verran kellervämpiä taas. Elokuu huhuilee. Kutsuu luo. Tänään järjestelin työjuttuja. PAkkasin siistityt mapit laatikkoon. Ja ajatukset työstä vielä niiden mukaan. Nautin kesästä. Vielä.
Kuljetan mukanani pilkahduksia vuoteni varrelta. Hetkien lumo huokaisee rinnallani. TArttua tahdon tuokioihin samalla ahneudella arjenkin astuessa päiviin. Kiitollisuus kipittää kintereillä. Hymyilen sen läsnäololle ja lupaan pitää tiukasti kädestä. Kiireenkin astuessa päiviini. Hyvä hymyää helmoissani. Suljen sen syliini ja sipaisen suukkosen otsalleen. Säilytän sen päivieni kulussa. Murhe murjottaa ja tietää paikkansa.  Saa tulla ja tulee, saa mennä ja menee. Ylimääräisen lastin saan viskata jaksaville harteille. Aika ihmettelee paikkaansa. Ettei se vilahtaisi ohitse huomaamatta. Lupaan tarkkailla sen kulkua arjen askeleissa. Mutta nyt vielä nautin kesäiltojen kuulaudesta. Enkä kiukuttele helteellekään. En enää. Pysähdyn vain. TArjoan kasvot tuulenvireen kutiteltaviksi ja hörppään ties monennenko lasillisen vettä. 
Tässä päivässä olen kantanut mukanani ajatusten virrassa useaa. Ystäviä läheltä ja kaukaa. Myös niitä tuntemattomia, joiden kesään tunkeutui tuska ja ahdistus. TApahtunutta on mahdoton käsittää. Voi vain toivoa jaksamista toivottomuuden keskelle. Lohtua lohduttomuuteen. Rukous saa lastenlaulussa siivet. Tänään lähetän monta pientä livertäjää korkeuksiin...

9 kommenttia:

 1. Kaunis, niin kaunis teksti. Sinun on hyvä astua sitten arkeen kun on sen aika, näillä eväillä.

  VastaaPoista
 2. Hei Ystäväni.♥
  Yritin jo aikaisemmin edelliseen postaukseesi kommenttia kirjoittaa, mutta millään ei onnistunut.

  On ilo taas päästä blogiasi lukemaan. Edellinenkin postaus oli ihana. Sitä lukiessa tunsi rauhan laskeutuvan sydämeen.

  Olessamme tulossa kotiin oli laivalla Gosbel Riderssin jäseniä, kun olimme lähdössä laivalta, yksi mies serueesta tuli luokseni ja kysyi haluanko ottaa hänen antamansa kirjan mukaani...kirja oli motoristiraamattu.

  Oikein lämmin halaus sinulle ystäväni...♥

  VastaaPoista
 3. SAtu,
  nämä yritän mahduttaa arkeni eväskoppaan:) Niin, etteivät uppoa pohjalle piiloon. Kiitos♥ Ilahduin kun piipahdit.

  Irmastiina,
  itselläkin ollut ongelmia kommenttien jättämisen kanssa. Bloggeri kai temppuilee , oikuttelee. Taitaa olla miespuolinen:) :) :)
  Olet saanut suloisen lahjan!
  Voi hyvin♥

  VastaaPoista
 4. Oli tarkoitus jättää kommentti, mutta sitten tajusin, että sanoitkin tässä jo kaiken tarpeellisen. Kiitos! Aurinkoista viikonloppua, vielä ilman arkikiireitä!

  VastaaPoista
 5. Sinun kirjoituksiasi on ilo lukea...niin koskettavan kaunista!
  Ilokseni luin Irmastiinan aikaisemmasta postauksesta, että synnyinkaupunkimme on sama <3
  Maailma on todella pieni, ja täynnä ihania yllätyksiä!
  Iloista elokuuta!

  VastaaPoista
 6. Niin kaunis teksti, minä kiukuttelin helteellä, mutta nyt huomaan olleeni aika tyhmä.Siitä selviää aina, mutta kamalista tapahtumista, jos tarkoitat Norjan verilöylyä jää aina ruma arpi meihin jokaiseen.Tuntuu käsittämättämältä ihmisen julmuus.
  Toivotan sinulle oikein ihanaa elokuun alkua.

  VastaaPoista
 7. Tinttarus, surua ja murhetta on tapahtunut maailmalla ihan liikaa viime vuosina. Paljon käsittämättömiä juttuja. Kun me emme ymmärrä, on yksi, joka voi kääntää kasittämättömän pahankin hyväksi. Jumala ei koskaan jätä! Ihminen valitettavsti surussaan voi luulla niin, mutta se on ihminen, joka jättää ei koskaan Isä. Rukous kantaa! Lähettäkäämme pieniä rukouksia ihmisten sydämiin....
  Nauti elokuun lempeästä tuulesta, lämmöstä poskella, marjojen mehukkaasta mausta, ole ja lepää, meistä pidetään huolta!
  ♥:lla Marge

  VastaaPoista
 8. Valoisia askelia elokuuhusi, voi hyvin ihanainen!
  Lämpöisesti halaten, Hannah

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi♥