lauantai 23. heinäkuuta 2011

Tänään täytyn kiitosmielen pisaroista


 Sinun puoleesi olen saanut kääntää katseeni ja sisimpäni huokaukset. Sinun kasvojesi edessä. Tuntien läsnäolosi lämpimän lempeyden. Saanut riemuita vastauksistasi, jotka saapuvat ajallaan tahtoosi ja tietämykseesi, ymmärrykseesi ja rakkauteesi käärittyinä. Kuin postina, joka tullessaan jakaa toiselle ilon, toiselle huojennuksen. Joskus on vaikeaa jaksaa odottaa. Silloinhan aika kasvattaa itsensä tuntumaan niin pitkältä. Kuin matkalta, jota ei jaksaisi kulkea. Silloinkin sinä kannat. Jaat juoman janoiselle kulkijalle. En halua askeltaa sivuun tieltäsi.

 HAluan kasvaa valossasi. Virkistyä sateesi alla. Puhjeta kukkaan rakkautesi lämmössä. Erityinen vuoteni kulkee kohti arjen tuovaa elokuuta. Se avaa käsivartensa ottamaan vastaan levänneen ja virkistyneen mieleni. Kuljettaakseen jälleen tuttuihin, silti uudenlaisiin päiviin. Jokainen sinun antamasi. Kiitoksen arvoinen. Se vaikeakin. Kesätuulen kosketuksessa on ripaus hyvästijättöä. Helteenkin otteessa tunnen viilenevän illan vireen. Vieressä kasvavan vehnäpellon kellervissä laineissa kuin kutsu. Apilapolkua kuljen pellon pieleen ja hymyilen jäähyväiseni kohta käsistä pois kulkevalle kesälleni. Olen saanut niin paljon. Oppinut enemmän. Ammentanut kuin ensi kertaa. Jokaisesta hetkestä tallentanut pienen muistijäljen itseeni. TAvallisten tuokioiden tuomaa turvaa.

Olet jakanut paljon. Auringon kepeät kesäaskeleet. Sateen uuttakasvattavaa kosketusta. Hellää kesätuulen laulua, joka saa sulkemaan silmät ja unelmoimaan. Jylhää ukkosnäytelmää tummanpuhuvien pilvien revetessä kuin esirippu kauan sitten. JA taas uudelleen tyynnyttänyt ympärilläolevan lempeiksi käsivarsiksi ympärillemme. Sinä olet lähellä. Kosketat ja kuuntelet. Hyvyytesi ja huolenpitosi näen niin kastepisaran herkässä helmessä kuin rankkasateessa ,joka pyyhkii mennessään kyyneleitä. Ilon ja kiitoksen. Ja auringossa, joka kuivaa poskeni ja antaa niille tilan uusiin kiitoksen kyyneliin.

3 kommenttia:

  1. Niin kaunista, toivorikasta ja lohduttavaa ♥

    VastaaPoista
  2. On tärkeää mistä kirjoitat; olla kiitollinen kaikesta kokemasta! Kiitos postauksestasi!!
    Kesän kääntyminen kohti loppusuoraa saa haikeita ajatuksia hiukkasen täälläkin mieleen nousemaan.. Olisin lomaillut pidempäänkin. Mutta arvokkaita hetkiä kaikki ja vielä onneksi on kesää ja monia kesän tuomia juttuja edessä. Nautin marjastuksesta ja eilen sain pakkaseen täytettyä hiukkasen vadelmia. Ensimmäiset vadelmat ja niistä piiras :) Toivotaan syksyyn lämpöä ja turvallisia hetkiä. Ja vielä kesään lämpöä sinulle ystäväin :)

    VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi♥