torstai 3. toukokuuta 2012

KIITOS♥

 Toukokuun ensimmäinen piirtyi minuun jäädäkseen. Jätti pehmeät ääriviivat, sydämenmuotoiset. Ojensi kuin kauneimmat kukat, joiden herkkyys kertoi jostakin kaikkea muuta suuremmasta. Joskus luulee toivovansa taivaalta kuuta. Hymyillen miettii, pyytääkö ihan liikaa. Ja sitten saapuu suloinen ilta, joka täyttää toiveen! Näen nyt, miten se hiljalleen punoutui paikalleen. Tuo sunnuntai, jonka päiväyksen kirjoitan muistiin sydämeni sivulle.
Ei riittänyt , että annoit toukokuun! Ojensit osalleni paljon enemmän. Kiitollisuus kimmeltelee kyynelhelminä silmissäni. Olen kaikellani Sinulle kiitollinen!! Riemuni riippuu pihakoivun nuokkuvissa norkoissa. Auringon kirkkaissa säikeissä. Onnellinen on liian pieni sana kertomaan siitä, mitä tunnen. Tyttöseni, olkoon polkusi onnentäyteinen! Hoivatkoon Isän rakkaus sinua kaikkialla , minne askeleesi kuljettavat.

 
KAtselen tänään toukotaivaan rantaan. Näen , miten asioilla on järjestys ja aika. Suunnitelmassasi ei ole muttia, ei jossia. Aukoton rakkaus kuljettaa tarkoin harkittua punosta ja se saa kauniin pitsin muodon juuri ajallaan. En oikein ymmärrä, mutta yritän. Taas nostit syliisi ja laskit kätesi silittämään ihmetteleviä hartioita. Osoitit olevasi kaiken muun yllä. Olet järkähtämätön vuori, luja tunturin laki. Horjumaton honkapuu. Herkkä heinänkorsi. Suloinen sinivuokko. Kirkas kevättaivas. KAikki kaunis ympärilläni. Se sinä olet ja enemmän. Ja saan olla sylisi ja huolenpitosi huomassa. Miten ikinä voisinkaan ymmärtää?! Kaikki pieni minussa huokaa kiitosta jakamastasi.
Pikkuisimpani on kuin pikkuinen kesään heräävä toukka tuntosarvineen. Tänään tiesi äidin kovasti jännittävän sairaalavisiittiä. Huolehti ja murehti lapsensydämellään. Sekin on rakkautta, josta olen kiitosta täynnä. Sattuihan se, kerroin, kun kysyi. Kaikki on äidillä hyvin, sanoin ja sain lukea kasvoiltaan huojennusta. LApsen rakkautta. Moni asia sattuu, koskee ja vie kipeää. Elämässä. Joskus sisimmässä, joskus kehossa. Minä kestin tänään kivun sen voimalla, mitä Hän rakkaudessaan jakoi toukokuun ensimmäiseeni. Tytölleni. Minulle. Meille jokaiselle tässä lähellä. Isä kiitos rakkaudestasi, joka löytyy niin pienien ihmeiden terälehdiltä! Kun näkee. Aamukasteen kaunis kyynel lämmittää kämmensyrjälläni.......

13 kommenttia:

 1. Kiitos sinulle

  hyvä että siellä valoa ja hyvää arkea!

  VastaaPoista
 2. Maria, toukokuu toi osalleni odottamattoman ison ilon! Lahjan♥ suurimman sylistä!
  Luoksesi kevättuulahdus täynnä lempeyttä! Pyydän myös kohdallesi paljon kevätiloa!

  VastaaPoista
 3. Kaunis ja ajatuksia antava kirjoitus.Oikein hyvää oloa viikonloppuna

  VastaaPoista
 4. Mummeli,
  kiitos. Onnellisuuden kokeminen antaa voimia. Ja kun sen lähettäjänä on kaiken antaja, voi vain nöyrin mielin kohottaa katseensa kiittämään. Aurinkoista ja valoisaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 5. Mukavaa lukea sinua kohdanneesta onnesta, vaikken sen tarkemmin tiedäkään mitä se on. Siltikin se lämmittää mieltä! :)

  VastaaPoista
 6. Anna V,
  kiitos myötäilosta! :)
  Oikeastaan onnellisuuteni kumpusi isomman tyttöni tekemästä ratkaisusta, josta olin kovin "unelmoinut" :) Myötäonnellisuutta siispä minunkin osallani.

  Iloa ja onnea sinun viikonloppusi tuokioihin!! Toukokuun parhautta!!

  VastaaPoista
 7. Kiitos ihanasta teksistäsi!
  Olen onnellinen puolestasi.

  Aurikoa viikonloppuusi ystäväni.♥

  VastaaPoista
 8. JAettu onni on paras onni:)

  Iloa viikonloppuusi!!

  VastaaPoista
 9. Ihana lukea iloa täynnä olevaa tekstiä, vaikka oma toukokuu alkoi murheellisesti ja melko raskaasti (tai niin olen sen kokenut). En tiedä pitäisikö se ottaa uuden alkuna vai... (lähes kahdenkymmenen vuoden työt, puolenvuoden päästä ohi). Iloksi tätä yritän muuttaa, mutta epävarmuutta siltin ilmassa.
  Kaikesta huolimatta ihanaa viikonloppua ♥

  VastaaPoista
 10. Kiitos vierailustasi:)
  Ihanan tunteikas teksti, jotain hyvin suurta ja onnellista...
  Iloa toukokuulle♥

  VastaaPoista
 11. Niin kauniisti kirjoitettu.. Kaikella on aikansa ja paikkansa, niin se vaan on.. Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 12. Olen onnellinen onnestasi!! Kun kuu laskeutuu syliin, on tosiaan kiitoksen aika. Sinun kiitolliset sanasi tuntuivat niin hyviltä lukea. Ihanaa!
  Siunausta alkavaan viikkoon ja pian jo tavataan :)

  VastaaPoista
 13. Iloitsen rinnallasi!

  Lämpöiset ajatukset ja halaukset luoksesi. Suloista viikonlopun jatkoa ja äitienpäivää♥

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi♥