keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Juhlan jälkeen evakkoon

Tänään pakkaamme tavarat ja kuljemme selviytymisseikkailuun. Koti kylmeni sähköttömyyden sylissä. Vielä viime yön nukuimme toinen toistemme vierellä takkatulen jakaessa lämpöä villasukkavarpaisiin. Nyt pitää lähteä. Myrsky kaatoi puita ja katkoi sähkötolppia. Pihapiirissä vallitsee vaara. Minä ihmettelen pienuuttamme. Kiitän Taivaan Isää siitä, että kukaan ei loukannut. Vain lomasuunnitelmamme saivat haavan. Nyt avaan silmäni näkemään hyvyyden tämän kamaluuden keskellä. Hyräilen ystävän lähettämiä sanoja: Kansa, joka pimeydessä vaeltaa....

15 kommenttia:

 1. Voimia, meilläkin myrskynnyt ja tuhot pienessä saaressa aikamoiset. Ihaminen on luonnonmullistusten kanssa kyllä hyvin pieni, onneksi olette kaikki ehjänä.

  VastaaPoista
 2. Todellakin, onneksi olette ehjänä, pahemmin olisi voinut käydä!
  Paras on siirtyä turvallisempaan paikkaan! Kotoa ei ole kiva lähteä niin kuin käsittääkseni nyt joudutte tekemään. Jeesus kulkee kanssanne.

  VastaaPoista
 3. Minäkin olen iloinen, että olette turvassa. Ja vaikka sähköt menivät, saitte kuitenkin kokea läheisyyttä ja suojaa. Toivotaan, että koti on pian entisellään ja pääsette pois evakosta! Turvallista matkaa.

  VastaaPoista
 4. Ihminen on niin pieni kun luonto näyttää tahtoaan! Onneksi te voitte hyvin <3
  Olen kuullut miten myrsky on riehunut lapsuuden ympäristössäni...ei vettä, ei sähköä...puut lentäneet.. Jumalan siunausta teille...Jumalan kädessä on turvallista!!!

  VastaaPoista
 5. Pimeys saa tosiaan aivan uudet ulottuvuudet kun valoa ei kertakaikkiaan ole! Hyvää evakkomatkaa ja pikaista paluuta lämpimään kotiin. Me olimme ilman sähköä noin 40 tuntia ja etenkin yön täyspimeydessä mietin uusiksi valon ja pimeyden teemoja. Miten joulun tähtikin on tosiaan mahtanut olla merkittävä, kun ympärillä ei ole ollut sähkövaloja sen kanssa kilpailemassa...

  VastaaPoista
 6. Voi teitä pienet "myrskylinnut" kun jouduitte muuttamaan kotoa. Sää on armoton. Onneksi teillä ei ole hätää. Käsi kädessä käykää kohti seikkailuja.
  Meistä pidetään huolta.
  Evakkoretki on ehkä hauskaa vaihtelua elämiseen.
  Voimahalaus!
  Kaisa

  VastaaPoista
 7. voi kun on kurjaa....Meillä oli vain parina päivänä sähköt katki muutaman tunnin. toivottavasti pian pääsette omaan kotiin takaisin <3

  VastaaPoista
 8. Olen ajatellut ja surrut niiden ihmisten puolesta, joilla on talo kylmennyt, vesi jäähtynyt, pakastin sulanut..

  kaikki on niin pienestä kiinni..

  voimia sinulle ja perheellenne♥

  VastaaPoista
 9. Voimia sinulle!
  Täällä on nyt varoitettu myrskystä. Niin , me olemme tosi pieniä, mutta Jumala pitää kyllä huolen omistaan.ja antaa apunsa aikanaan.
  Turvallista matkaa.

  VastaaPoista
 10. Ihanaa, että olette turvassa! Isälle kiitos siitä, että kukaan ei loukkaantunut ja saitte ja saimme varjeltua vaaroilta. Voimia evakossa elämiseen ja näihin päiviin. Meillä on kaiken pimeydenkin keskellä valona aina Jeesus!

  VastaaPoista
 11. Onneksi olette turvassa ja ehjinä!
  Luonto on näyttänyt viime päivinä jälleen voimiaan ja osoittanut, miten pieniä olemmekaan. Täälläkin työporukka raivannut naapuruston pihan kaatuneita puita ja katkenneita sähköjä. Isommilta tuhoilta onneksi kuitenkin säästytty.

  Voimahalauksia ja valoa evakkoon, voikaa hyvin♥

  VastaaPoista
 12. Onneksi olette turvassa. Hyvää evakkoa!

  VastaaPoista
 13. Voi miten ikä¨vää...lapsista varmasti seikkilu...☺

  Tyttäreni kotona, myös sähköt ja vesi olivat poikki, nyt jo pelaavat taas.

  VastaaPoista
 14. Onneksi ei käynyt teille mitenkään!♥
  Luotan, että pian pääsette takaisin oman kodin lämpöön. Ehkä tälläkin on jokin tarkoitus, joka koituu siunaukseksi joko teille tai jollekin toiselle, sitä ei koskaan ihminen tiedä...:) Huolta meistä kuitenkin pidetään, jos vain turvamme Häneen, joka meitä kantaa.
  Turvallista ja siunatttua matkaa!♥

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi♥