maanantai 24. marraskuuta 2008

Pienen pientä touhua<3

Kurkistelin ulos ikkunasta.....ensin yhdestä, sitten seuraavasta ja seuraavasta ja.....
Luminen kauneus houkutteli, mutta minua laiskotti. Viimeisiä sairaslomapäiviä viettelen. Sen kunniaksi, kun ei ole pakko tehdä mitään, ajattelin tehdä edes jotain. Muutakin kuin kurkistella ikkunoista:) Muttei mitään suurensuurta, ehei, sillä laiskotus on senverran suurta tänään, ettei siihen sovi yhdistää muuta suurta. Vielä muutama kurkistus.....Kanervat ja enkeli ovat hautautuneet lumen alle keittiön ikkunan takana..............minä edelleen hautautuneena laiskotuksen alle. Kurkistelu ja tirkistely sai luvan loppua. Laiskasti laahustellen istahdin ompelukoneen ääreen. Siis ensin kaivettuani sitä piiiiiitkän tovin esiin. Sekin oli hautautunut.....kaikenmoisen tilpehöörin alle. Mutta sisukkuus palkittiin. Pari uutta sydäntä näki päivänvalon ja pikkuruisia juuttikangaskylttejä taidan jonain päivänä puuhata lisääkin, sillä tuo harjoittelukappale saa jäädä harjoittelukappaleeksi. Varsinkin kun se ei halunnut esittäytyä teille oikeinpäin:)Oi oi oi......ihana vaalea pitsikään ei halua esittäytyä. Ollaan tänään sitten hautautuneena....kuka lumen , kuka laiskotuksen, kuka tilpehöörin, kuka liian valon alle. Ja ennen kuin minä tästä laiskotustani karistamaan niskastani lähden, niin vielä pienen tuunailun tulos....Tiimarin risuneliöön laittelin juuttinarun ja rusetin.Valoisuutta, auringonsäteitä ja lumen kimmellystä maanantaipäivään!! Kahvikupposen äärelle tästä suunnistan. Saa laiskotus väistyä piristyksen tieltä:)

10 kommenttia:

 1. Heissan Tinttarus!
  Ikkunasta ikkunaan vaellan minäkin ihmettelemässä maisemia:)
  Pieni tarmonpuuska olisi poikaa tosin, kyllähän tämän ajan saa kulumaan muutenkin..vaikka koneen vieressä tai nenä kiinni ikkunassa..
  Sinulla näyttää olevan uusi otsikkokuva, se on kaunis kuten askartelusi:)
  Valoista ja valkoista maanantaita Riihipirttiin!

  VastaaPoista
 2. HeI taas TInttarus!
  Olen hyvIn Iloinen kun otIt haasteen vastaan:)
  Metsän reunasta leIjaIlee lumIhiutaleIden mukana I-kIrjaIn:) SIInäpä AIvonystyröIllesI pIentä puuhaa ja jatka haastetta eteenpäIn:)))

  VastaaPoista
 3. IIIIIIIIIk!!!kIItos!!!!!!!

  Nyt pItää työntää aIvoIsta kaIkkI Ilkeät ja Inhottavat IIlImadot poIs ja mIettIä.......
  huI kun vaIkea kIrjaIn!!!

  VastaaPoista
 4. Kaunis maisema=) Oikein hyvää maanantaita sinne riihipirttiin!

  VastaaPoista
 5. Onpa sinulla ihanat maisemat! Töistä tullessani on jo niin pimeää, ettei meidän ikkunoista näytä yhtään tuolta. Pahkeinen kun ennustivat lumenkin kohta sulavan!
  Ei taida ehtiä kuvia ottaa. No,jospa tulisi uusi talvi tämän jälkeen :) Mukavaa viikkoa sinulle.

  VastaaPoista
 6. Kauniit ja valoisat talviset maisemat siellä on.

  Mukavaa viimeistä sairaslomapäivää ja hyvää työhön paluuta!

  VastaaPoista
 7. Kaunista lumista maisemaa, kuten täälläkin=)

  Karita

  VastaaPoista
 8. Kaunista kaikin puolin. Juuttikangaskyltistä tuli heti suosikkini=)

  VastaaPoista
 9. Voi kuinka kaunista täällä onkaan...ja vähän laajemmassa mittakaavassa, kuin meidän pikku tilkkutäkissä...samoin kyllä minäkin ikkunasta ikkunaan ja näen silloin laajemmalle...metsäpolut ja metsät...
  Kyllä on muuten hyvä välillä olla vaan ja möllöttää, niin minä ainakin teen ja aika useastikin, jos siltä tuntuu...
  Hiljaa hyvä tulee.

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi♥