tiistai 11. marraskuuta 2008

ETEISHAASTETTA on liikkeellä.....

Kolkuta, niin sinulle avataan.....Riihipirtillä ei ole ovikelloa. Joissakin blogeissa kiertelee kaartelee haaste, jossa pyydetään avaamaan kävijöille oma ulko-ovi. Siispä tartuin siihen minäkin...........
Tervetuloa Riihipirttiin! Ennen kuin pääsit meidän ulko-ovelle("pääsellaiselle"...kolmesta ovesta meille saapi tulla :)) niin sinut toivotti jo haukahduksillaan tervetulleeksi karvainen perheenjäsenemme, joka on saanut omaksi valtakunnakseen vanhan terassimme. Sieltä valpas turrikka tähystelee kaiteen yli silloin kun ei jolkottele vapaana. Yksi haukahdus, jota seuraa hännän iloinen heilutus tarkoittaa, että omaa väkeä saapui kotiin. Muutama haukahdus kertoo, että tutut vierailijat saapuivat kyläilylle. Pidempään pitääkin sitten haukahdella, jos yllättäin pihaan ajelee vaikkapa tuiki tuntematon auto. Ihana viisas vahtimme! (Tämän kuvan hengityshuuru ja kuonon lumihiutaleet ovat peräisin vuoden takaa.....)

Eteisestä saatkin sitten ryhtyä harjoittamaan heti hyötyliikuntaa kapuamalla piiiiiiitkät portaat :) Pojilla on huoneet alakerrassa, kaikki muut tilat löytyvät portaiden jälkeen.....Ja tällaisia asioita mm. osuu katsekenttääsi, kun suljet oven perässäsi, astut sisään ja lähdet kohti yläkertaa.....kun portaikossa kurkistelet alaspäin taaksesi, löytyy korkeuksista portaikon yläpuolelta hylly, jolla lepäilee mitäs muuta kuin enkeleitä.....ja iltaisin lyhdyissä valaisee kynttilä sielläkin.
Kuvausteknistä selittelyä: portaikon seinälamppujen valo jotenkin kummasti kajastaa portaikkokuvassa, samoin kuin portaikosta alaspäin otetussa. Kamera kun on mallia tähtää ja laukaise ja kuvaaja tyyppiä no, sinnepäin ja naps, niin jälki on joskus jotakin muuta kuin priimaa:)Myrskyn ja harmauden keskeltä valoa odotellessa, jouluun hiipivin aatoksin oikein reipasta ja riemukasta päivänjatkoa kaikille, jotka piipahditte pirtissämme...............UUdelleen....................................................................

20 kommenttia:

 1. Kiitos kun kutsuit peremmälle kauniiseen kotiisi:) Oli ilo piipahtaa, rapsutin virtuaalisesti ihanan vahtikoiranne ja ihailin kovasti kaikkea näkemääni:)
  Mukavaa keskiviikkoa Riihipirttiin!

  VastaaPoista
 2. ANTEEKSI, tänään on vasta tiistai mutta kyllä huominenkin päivä saa olla oikein mukava:)

  VastaaPoista
 3. Hauska eteisesittely. Teillä on kivan näköistä

  VastaaPoista
 4. Ihana vahti ovellanne, ymmärrätte toisianne.
  Kaunis, paljon enkeleitä.

  VastaaPoista
 5. Tulin vieraisille tänne Riihipirttiin. Ihania enkeleitä sinulla täällä on. Minäkin keräilen enkeleitä. Tällä hetkellä he asustelevat lähinnä enkelihyllyllä. Mutta muualtakin kotoa niitä löytyy. Kun astuin ovestasi tuntui kuin vanhan tutun luo olisin tullut.
  Koirista pidän valtavasti, vaikka nyt ei niitä olekkaan. Mutta elämän aikana meillä on ollut kuusi koiraa. Sijaitseeko Riihipirtti maaseudulla?

  VastaaPoista
 6. Kuin myös kiitos oven aukaisusta ja vieraskutsusta. Ja enkeleitä, enkeleitä ! Teille sinne.

  VastaaPoista
 7. Meilläkään ei ole ovikelloa ja vieraat haukutaan ovella ;)

  Kauniita kuvia!

  VastaaPoista
 8. Heippa!

  Meille tullaan myös kolkutinta kolauttamalla, tosin kaikki taitaa vain koputella ihan kädellä oveen.

  Kaipaisinpa minäkin tuollaista vahtia haukkumaan kuistille. Ei varmasti tarvitsisi enää pelätä yksinoloa!

  Voi kun meidän eteisen voisi esitellä... huoh!

  VastaaPoista
 9. Kiitos, kun sain pistäytyä enkelitalossa. Meidän eteistä ei voi vielä esitellä, se toimii remonttitavaroiden varastona ja on maalattukin vasta puoleen väliin. Varmasti esittelen sen heti kunhan saadaan valmista aikaan.
  Vähän kirkkaampia syyspäiviä enkelitaloon.

  VastaaPoista
 10. Kiitos kun sai käydä vieraisillä.

  Kauniita enkeleitä ja komea vahtikoira.

  VastaaPoista
 11. Kaunis sisääntulo=) Ovikello on meillä myös pois käytöstä valtavan haukkuköörin johdosta joten meillä joutuu myös koputtelemaan..olenkin etsinyt sopivaa ovenkoputinta mutta en ole vielä löytänyt. Enkeleitä päivääsi.

  VastaaPoista
 12. Moikka!
  Kiitos piipahduksestasi:)
  Kauniita on enkelit ja ne luovat ihanaa tunnelmaa. Itse olen vasta tänä syksynä alkanut varsinaiseksi enkelifaniksi. Eli perässä tullaan, hitaasti mutta varmasti:)
  Ihana tuo ovi haaste, jos ehdin napsia kuvia niin minäkin tulen mukaan. Toi on aivan super hauska idea!
  Rauhaisaa keskiviikon jatkoa.

  VastaaPoista
 13. Heippa, tulin heti vastavierailulle. Heti tuli mieleen, että ihastuisit ikihyviksi kollegani (ope hänkin) asuntoon, joka on täynnä enkeleitä ja niihin sopivaa rekvisiittaa. Hänen asunnossaan on aivan omanlaisensa, jännä tunnelma, jota en osaa jäljitellä. En itse osaisi elää enkelitalossa, mutta vierailu jättää jälkeensä merkillisen hyvän olon. Kaunis blogikin sinulla on!

  VastaaPoista
 14. Kop..kop..täältä tullaan:) meillä myös kolkutetaan:))on myös kyllä ovikellokin:) onpas täällä aivan erilaista kuin meillä:)
  Mikä tekeekin siitä varsin mielenkiintoisen. Paljon nähtävää...ihana vahtikoira:) niin sitä täytyykin olla suuressa talossa.
  Kovin on viisan näköinen eikä vaan näköinen vaan on sitä myös, uskon että näin sanoisit.
  Kiitos kutsusta ja mukavaa tätä päivää.

  VastaaPoista
 15. Hei! Kiitos vierailustasi!
  Tulinpas heti vastakylään ja täällähän on niiiiin kutsuvat ihanat pitkät portaat :)
  Tykkään portaista ja portaikoista. Ne ovat jotenkin niin salaperäisiä....
  Kiva blogi sinulla :)

  VastaaPoista
 16. Ihania nuo sinun enkelisi <3
  Ja oven kun teille aukaisit niin huokui lämpöä heti : )


  Joulun odotusta sinne <3

  VastaaPoista
 17. Heips!
  Olipas mukava käydä kylässä.
  Ja oikein on reippaan oloinen vahtikoira teillä. ;)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 18. Kivan kutsuva eteinen, tiiliseinä niin kovin kaunis! Ja saku oli kyllä hirmu komia pitkähkössä turkissaan <3

  VastaaPoista
 19. Voi sentään! En mää taida ottaa haastetta vastaan, meillä on niin paha siivo! Ja taloki on mitä on... Ehkä uuesa kojissa sitten...

  VastaaPoista
 20. Lämpöä huokuva koti sinulla ja tuo ovenkolkutin aivan ihana :-)

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi♥