lauantai 4. lokakuuta 2008

TÄNÄÄN AURINKO HELLI.........


Muutama kaneli-omena keikkuu vielä puunoksallaan. Tänään puu pudotti jälleen kasan lehtiä haravointia odottelemaan. Lapset toivoivat omppukauraherkkua, joten napsin puun alta lehtien seasta parhaat palat. Nyt kodin täyttää kanelinen omenan tuoksu.....
Toinen omppupuumme (lajike tietämyksemme ulkopuolelta...) roikottaa ylväänä satoaan kuin virnuilisi lajitoverilleen.............minunpa oksistossani keikkuu vielä NÄIN punaposkisia omppuja!


Vaahtera tipautti kaikki lehtensä. Innokkaat haravanheiluttajamme keksivät riemukkaan syysleikin. Lehdet kasaan ja sitten nauttimaan. Voi sitä riemunkiljahtelua! Vähästäkin siis saa lapsonen leikin aikaan!
Tämä sammalpolku näyttää niin kauniilta lehtipeitossaan, että eipä noita malta haravoimaan edes ryhtyä.....Ai, että mihinkö polku johtaa?No, lasten leluvajaanhan se! HUH! Tämän mökkipahasen sisälle jos uskaltautuu kurkkaamaan, niin saapi nähdä hallitun KAAOKSEN!! Sulassa sovussa lapiot, jalkapallot, krokettipelit, nukenvaunut, kelkat, pulkat sekä rantapallot:) Ja se, mikä ei enää sisään mahdu, jääpi ulkopuolelle.....MUKAVAA JA SYYSAURINGON KULTAAMAA VIIKONLOPPUA!!


5 kommenttia:

 1. Kauniin punaposkisia ovat omenasi...vaahteranlehdissä on aivan ihanaa pyöriskellä, niinkuin talvella lumessa tehdä enkeleitä....katsoin polkuasi.. täälläkin täynnä vaahteranlehtiä, jota harava katselee haikeana, tartuisko toimeen vai ei ..annoin olla, meillä on valtava vaahtera kasvannut pihallemme...joten lehtiä riittää:)
  Kiitän kauniista kuvista ja kauniisti kirjoitetusta jutuistasi.

  Mukavaa illanjatkoa.

  VastaaPoista
 2. Ollapa omenoita omasta takaa... Ihania kuvia oot laitellu , kanelinen tuoksu leviää kuvistasi kauas ;)
  t.Eliza Onnenpisaroista

  VastaaPoista
 3. Hei tinttarus, tulin vastavierailulle kurkistamaan blogiisi. Kiitos vierailustasi. Näin sitä löytää uusia blogeja ja blogi-ihmisiä.
  Mukavia syystunnelmakuvia. Kota on varmasti mukava paikka näin syksyn tullen.

  Meillä piha on tällä hetkellä aivan kaaoksella kaikesta lehdestä ja havunneulasesta. On se kumma, miten havupuutkin sotkevat pihaa.
  Ennen kuin pääsee haravoimaan, on odoteltava kaikki lehdet alas.

  Kelit vaihtelee, mutta toivotaan parempia.

  VastaaPoista
 4. Hei piipahdin katselemaan blogiasi vastavierailulle. Mukavia ideoita sinulla ja perheellä. Ihastuin ikihyväksi ajatukseen sisustaa metsää.. Mahtavaa. Koirakuume on myös päällä, joten teidän koiruus vain lisäsi asiaa.

  VastaaPoista
 5. Vastavierailulla, tuollainen vaja, joka kätkee sisäänsä noin paljon tavaraa, pitäisi löytyä joka pihalta.

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi♥