torstai 9. lokakuuta 2008

SYYSFLUNSSAN KOURISSA.....Vilunväreitä.....joskus kaunis koskettava musiikki saa värinöitä aikaan, taikka hohtohetki lasten suusta...osuvasti lausuttu elämänviisaus, kuten edellisiltana nuorimmaisemme:"Äiti eikö vaan, että minä tulin äidin vatsasta viimeisenä?" "Kyllä, aivan niin, sillä sinä olet neljästä lapsestamme nuorin!" Siihen tyttö silmät loistaen:"Minä sainkin olla äidin vattassa kaikkein kauimmin!!" :)
En hennonnut kertoa totuuksia 9 kuukauden ihmeiden alusta ja lopusta.....
Mutta tänään vilunväreissäni oli syksyistä hyytävyyttä.....kuume oli noussut kaataakseen minut petiin!! OI ja VOI! Minä inhoan flunssailua, kukapa ei! Eipä siis kuin kesken työpäivän kotiin vällyjen väliin. No, varkain livahdin tähän hetkeen ja tietsikalle! Kuin olisi kurkkimassa joululahjoja salaa..... Onkos muuten kukaan vielä tilannut aatoksi pukkia saapuvaksi? Minä sen eilen tein. Ihana sympaattinen, meille jo viitenä jouluna peräkkäin ovea kolkuttelemaan saapunut tuttu, turvallinen joulupukki lupasi taasen tulla! Jotain lämmintä ja mukavaa siis tämän sairastelunkin sykkyrässä!
OI! JOulumuoriko unohtanut (vai tämän talon osa-aikaislaiska emäntä) kaffeepannun pölyttymään terassin pikkupöydälle.....Tämä yksilö muutti kirppikseltä Riihipirtille ilman kantta....Kynttilänvaloa, kahvia......niillä pääsisi alkuun flunssan selätyksessä!
Kurkku on yhtä ruosteessa ja karheana kuin tämä kauniisti ajan patinoittama ikkunanpokan rauta. Tämä on se, joka keikkuu tuulessa kahden puun välissä metsämme uumenissa.....Savikellojen vienon soiton säestämänä. Siitäpä tuli mieleeni, että käsilaukun pohjalta voisi löytyä KURKKUPASTILLI!!
JA NYT: Vuode kutsuu.............................................................:(

5 kommenttia:

 1. Lasten suustahan se totuus tulee, eikö niin sanota:)
  Hyvä kun tilasit ajoissa joulupukin, niin sait toivomasi hyvän tutuksi tulleen joulupukin, siis sen ainokaisen mitä onkaan olemassa:)

  Kiitos kauniista kuvistasi, ja pikaista paranemista flunssan kourista.

  VastaaPoista
 2. Joulu lähestyy ... sen suunnittelu ja järjestely on kivaa puuhaa, ja tärkeää : ) Vaikkakin samalla nauttii myös paljon syksystä.
  Paranemisia...

  VastaaPoista
 3. Meilläkin ollaan flunssan kourissa ja huomenna pitäisi ajella toiselle puolelle Suomea tytärtä tapaamaan.Ei tietenkään ole järkevää lähteä, mutta kun on kova ikävä.
  Pikaista paranemista.

  VastaaPoista
 4. Niin se joulu tulla jollottaa, ihana hypistellä kaupoissa uutuuksia: odottaminenhan se parasta aikaa lie?!
  Paranemissäteitä sinulle!
  t.Eliza onnenpisaroista

  VastaaPoista
 5. Hei Tinttarus!
  Toinen "räkänokka" piipahti katselemaan aivan ihastuttavia kuvia! Nauratti tuo nuorimmaisen ilo äidin masussa viettämästä ajasta, ei varmaan raatsi lasta maan pinnalle vielä pudottaa, kyllä hän joskus oppii, sitten kun on tarvis, kaiken "kukista ja mehiläisistä":)
  Pikaista paranemista ja oikein hyvää viikonloppua kauniiseen Riihipirttiin:))))

  Marja

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi♥