torstai 2. lokakuuta 2008

Kesän ja syksyn värejä.....

Pionit painavat päitään kohti unikkojen nuppuja...

Kurkistus viime kesän kukkaloistoon.....Ihanasti nuo värit muuttuvat vuodenajasta toiseen.
Kovasti tässä harmaassa sadepäivässä onkin kaipuuta väreihin! Ankeaa harmaata ja märkää ainakin täällä eteläisessä Suomessa on tänään riittänyt. Koira mököttää terassillaan, kun ei innokkaita lenkittäjiä enää löydykään jonottamassa. Tällainen ilma saa ainakin minut sellaiselle "ruikutustuulelle"....kaukana omasta fiiliksestä on tuo "Singing in the rain"-meininki! Toisaalta kunnon sadevarusteissa syksyisten lehtien seassa on lapsellisen hauskaakin lömpsöttää kumpparit jalassa. Kaikki onkin siispä vain asenteesta kiinni!Iso maksaruoho kilpailee värissään vispipuuron kanssa :) Aroniassa hehkuu ruska!


Tässä esittäytyy tämä meidän karvaturrikin! Pitkäkarvainen saksanpaimenhauvelimme. Omalla tontilla saa juoksennella vapaana kallioita ylös ja alas!
Eipä tunnu ystävä armas oikein ymmärtävän, miksi vaan kaikki ovatkin syksyn tullen niin paljon kiireisempiä. Kesällä kun tottui siihen, että sai tosissaan nauttia juoksentelusta ja koko perheen jakamattomasta huomiosta. Mihinkään ei ollut kiire kellään. Ja lenkille lähtijöitäkin riitti jokaiseen päivään.

Viikonloppuna laitetaan kotaan valkea ja rauha laskeutuu arjen tohinan jälkeen. Tulen rätinä ja hehku on parasta rentoutusmusiikkia. Siinä mieli ja sielu rauhoittuu. MUutama vuosi sitten keskeltä metsäämme raivasimme puita ja tallustimme polun keskelle raivattua aukeaa. Mies oli unelmoinut kodasta ja niinpä se pykättiin metsän keskelle.
Ihana rauhan tyyssija!Nyt taidan laittaa villasukat jalkaan ja kiepsauttaa itseni sohvalle! :)
LÄMPÖISIÄ AATOKSIA.........

ENKELEITÄ SYYSPOLUILLE..............

SATEENROPINAA..........

4 kommenttia:

 1. Mukava kun kävit blogissani! Tulin vastavierailulle uuteen blogiisi. Teillä näyttää olevan ihana piha, varsinkin metsäisyys ja ihanat kalliot viehättävät minua. Hauskoja myös nuo vanhat ikkunat!

  VastaaPoista
 2. Kivoja kuvia. Meilläkin on sadellut koko päivän. Lehdet lähtee pensaista ja puista eli viikonloppuna pääsee varmaan jo vähän haravoimaankin : )

  VastaaPoista
 3. Vastavierailulla ;) Voi miten ihanalla paikalla Riihipirttinne sijaitseekaan. Kaukana ovat kiire ja hälinä. Vaikka saattaahan tuota neljästä lapsukaiseta joskus hieman ääntä lähteäkin...?

  Tulen taatusti kurkkimaan ihanaista eloanne ja oloanne uudestaankin!

  Mukavaa viikonloppua koko perheellenne!

  VastaaPoista
 4. Ihanaa kun vierailit ja jätit kommentin!

  Voi että tuli hyvä mieli kun sai täällä vielä palata viime kesään. Eihän se säiden puolesta hellinyt, mutta silti saimme nauttia valosta ja väreistä, kesän tuoksusta. Vaikka syksykin on ihana ja tunnelmallinen, silti mieli isoaa valoa ja lämpöä. Edes kuvien ja muistojen kautta!

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi♥