keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Olen ainutlaatuinen paikallani....avullasi

  
Olen arvokas. Jo ennen kuin avauduin minuuteeni, oli minut harkiten ja rakkaudella kylvetty kasvamaan kohti mittaani. Hiljalleen olen saanut puhjeta kokonaisuuteeni. Juuri tällaiseksi minut tarkoitettiin. KAikkineni olen ainutlaatuinen. Mikään minussa ei ole sattumaa. Ei edes virheeni, erheeni .  Ne olivat vain tuulia taivuttamassa varttani. Ei ole toista kaltaistani. Pieninkin piirto, sävy, häivähdys . Hellästi ja hoivaten paikoilleen kasvatettu. Pehmeän sateen alla.
 En osaa nähdä eheyttä  jokaisessa hetkessäni. Hiljalleen hioudun olemaan  helmi rakkauden kuoressa. Hiojani vaalii kaiken kauniin minussa säteilemään kirkkaudessaan. En ole vain palanen helmivanaan. Olen erityinen. PAikalleni asetettu taiten ja rakkaudella. Avautumiseni on ollut itseni mittainen retki. Olen saanut tarvitsemani tilan ja ajan itseni löytämiseen. Aarteeksi asti.
Ympäriltäni sulatat kivun ja kylmyyden. Valoit sisälläni sykkivään sydämeen lämpimän kehdon . Tuudittamaan uneen väsyneen. Tartun muovaajani käteen ja kuljen matkaani kohti uutta kevättä. Nousen soittamaan suloista sävelmää.  Sen nuoteissa kaikuu heleä kutsu. Siipeni kantavat. Toivo minussa kuin silmu, jonka vihreys pian kasvaa  auringon kutsumana. Lämmössäsi.
Katson itseeni uusin silmin. Ajan kanssa avatuin. Halusin löytää sisimmässäni asuvan. Huhuilla esiin kaiken sen kauneuden, jonka joskus piilotin. TAhdoin työntää sivuun usvan katseeni tieltä. Pujahtaa sisimpäni herkkyyteen kietoakseni siitä kaulalleni kauniisti raidoitetun elämäni nauhan. Kehyksestäni  minua katsoo puhdas helmi. VAloasi loistaen.
Elämäni on korurasia. RAskaana hetkenä lempeyden tuuli pyyhkäisee pölyn yltäni.Olen arvokas paikallani.Tässä ja nyt. Pienenä. Helpostisärkyvänä. VAhvempana silti kuin ikinä ennen. Hymyilen sisimpääni ja huokaisen . Olen saanut niin paljon.

13 kommenttia:

 1. Kiitos ajatuksista joita raapustit!!! Tarttua muovaajansa käteen ja kulkea kohti uutta kevättä.. Hyvin sanottu! Otin sanasi itselleni maiskuteltavaksi, sillä kolahtavat kohdalleni :)
  Olemme jokainen ainutlaatuisia sekä ainutkertaisia. Uniikkikappaleita jokainen, siksi niin arvokkaita!

  Arjenhelmiä <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos ihanasta kirjoituksesta, näin on.
  Ei mikään ole sattuma.
  Ihana että olet olemassa.♥

  VastaaPoista
 3. "En osaa nähdä eheyttä jokaisessa hetkessäni." Sen taidon kun oppisi; näkemään jotain ehjää ja hyvää jokaisessa hetkessä ja päivässä. Niin usein huomaa vain ne huonot puolet ja negatiiviset tunteet. Luulen, että tässäkin harjoitus tekisi mestarin. :)

  Valoisaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 4. "Hiljaa hioudun olemaan helmi rakkauden kuoressa.".... niin sydämeeni käyvät sanat... kiitos sinulle sanoistasi!
  Halauksin Irmastiina...

  VastaaPoista
 5. Kiitos tästä, itku tuli, ollut tosi raskaita päiviä tässä muutama, mutta elämä voittaa tavalla tai toisella ♥

  VastaaPoista
 6. Minäkin ajattelen aivan samoin kuin kirjoitit.
  Näin on elämässämme, olemme jo perillä, olemme jo valmiita mutta kuitenkin epäröimme joskus tai olemme unessa..
  Saamme olle särkyneitä..

  Ihanasti kuvasi sopivat niin kauniiseen, totuudelliseen tekstiisi.
  kiitos tinttarun, sain taas sinulta valoa!
  halaus sinulle.

  VastaaPoista
 7. Kiitos valoisista ajatuksista päivän päätteeksi :) Kuvasi tukevat kauniisti mietteitäsi.

  VastaaPoista
 8. Kaunista. Kiitos sanoistasi!

  Saanko laittaa omaan blogiini linkin tänne?

  VastaaPoista
 9. Sanoissasi oli hyvä levätä - kiitos ystäväinen.
  Levollista viikonloppua♥
  Halaten, Hannah

  VastaaPoista
 10. KIITOS Tinttarus, tätä kaipasin!<3
  Vaikka maailmassa nyt taphtuukin niin paljon kaikkea surullista ja traagista, saamme luottaa Isän valvovaan silmään, aina!!<3 Hän ei jätä, ei hylkää meistä ketään, kun vain Hänen puoleensa käännymme! Olemme jokainen Hänelle niin rakkaita ja ainutlaatuisia!<3 Kiiitos, kun muistutit, ettemme todellakaan ole yksin ja kelpaamme sellaisina virheellisinä ihmisinä kuin olemmekin!!<3<3

  Iso hali Sinulle!!!<3<3

  VastaaPoista
 11. Tulipa taas jotenkin hyvä ja rauhallinen olo kun piipahdin. Hyvää viikkoa sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
 12. Olet saanut paljon tapahtumaan.Kiitos♥

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi♥