lauantai 5. joulukuuta 2009

Pienet riemut


Tällä viikolla olen riemuinnut valkeudesta(joka nyt on jo jäänyt eiliseen). Torstaina punaposkinen 8-vuotias tuli välitunnilla luokseni. Kaikki näyttää niin kauniilta, sanoi silmät tuikkien. Iloitsin siitä, että vielä on lapsia, joiden vilpitön ilonaihe voi olla ympärillä oleva Luojan luoma kaikkinainen kauneus. Kuura kimmelsi puiden oksistoissa. Pieni pakkasen visiitti sai ihmeitä aikaan pitkän pimeän ja sateen jälkeen.Tänään se on taasen tässä- pimeys.Sieppaan ilon muistamastani pakkaspojan vierailusta. Se saapui ja hetkeksi heitti huntunsa yllemme. Jätti jälkeensä lupauksen....tulen taas.

 Tuikkivaisia on taasen sytytelty sinne tänne. Sisimmässäni läikkyy ilo niitä katsellessa. Ne supattavat omat jouluiset salaisuutensa. Pohdiskelen. Voiko jokainen meistä olla Taivaan Isän tuikkivainen. Voimmeko heijastaa Isän valoa pimeään. Olla valona sitä kaipaavalle. Lohtuna murhetta kantavalle.
 
Tämmöisin miettein tässä istun. Tulin hetki sitten kummipojan YKSIvuotissynttäreiltä. Tuo pieni suloinen tuikutti ympärilleen ilonpisaroita! Pienistä riemuista isosti iloa kaikille piipahtavaisille!
Hän on meidän sydämemme ilo,
hänen pyhään nimeensä me luotamme.
Ps33:21

10 kommenttia:

 1. Niin kauniita ja syviä mietteitä...

  Hyvää itsenäisyyspäivää ja toista adventtia

  VastaaPoista
 2. Olet oikeassa, pienet tuikut tuovat niin paljon iloa loistaessaan.

  VastaaPoista
 3. Ihania ajatuksia ja kauniita kuvia. Mukavaa itsenäisyyspäivää sinulle!

  VastaaPoista
 4. Kiitos ajatuksistasi, ne olivat niitä mitä kaipasinkin: Tuikkivaisia minulle! :)

  VastaaPoista
 5. Hei! Kiva kun jätit kommentin blogiini :) Löysin näin myös tieni tänne sinun kauniiseen blogiisi.

  Täytyy tulla paremmalla ajalla kurkkimaan tarkemmin...

  Siunattua ja rauhaisaa joulun aikaa!

  VastaaPoista
 6. Olipas ihania ajatuksia :)

  Suloista joulunaikaa sinulle!

  VastaaPoista
 7. Tuikkikaa oi joulun tähtöset,kilpaa lasten tähtisilmäin kanssa!:)Niinhän se meneee laulussakin..Vanamon ivuilta eksyin tänne ja ihastuin;)

  VastaaPoista
 8. Lähdin tuolta maalaiselämästä tänne vastakyläilemään ja löysinkin itseni joulunlämpöä hehkuvasta blogista! Tuikitaan kaikki täällä pimeässä ajassa ihanaa valoa ympärillemme : )

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi♥