torstai 11. joulukuuta 2008

SUURIA TUNTEITA.....

Flunssa alkaa hellittää tiukan otteensa minusta. Lukuisia mukillisia kuumaa glögiä terästettynä Carmolis-tipoilla. Luontaistuotekaupan ystävällisen tädin suosittelemia "ihmekapseleita". Suklaata kurjaan mielialaan. Tunnelmamusiikkia stressin lievitykseen (MichaelW. Smith:in uusi joululevy.....<3)....... Eilisiltana sitten työn merkeissä lasten joulujuhlaa.....
Lapset esittivät kauniin joulukuvaelman.....Ave Maria soi rauhaisana taustalla.....Joosef ja Maria ihmettelivät sitä kirkkainta tähteä......paimenet riensivät seimen ääreen ja polvistuivat rukoukseen.....enkelten ihana joukko kulki kuin valkeuden tuoden.....lapsosetkin lyhtyineen kulkivat joulun lapsen luo......
Lasten laulu ylsi korkeuksiin..............Moni äiti, isäkin liikutuksen kyyneleet silmissään kiitti kauniista juhlastamme. Itse sain joulumielen sydämeeni. Kiitos.Nyt saa meille tulla.
Kilistellä tiukusella.
Supattaa suuria sanoja saunan ikkunalla.
Hipsutella huopatossuin, villasukin.
Kutitella, kuiskutella.

Suloista rauhaa.
Kirkkaimman tähden loistetta.
Tuiketta lasten silmiin.
Iloa isoa.
Lämmintä lähelläoloa.
Sitä saa meille tuoda.

Tule, joulu kultainen.11 kommenttia:

 1. Mukava kuulla että lentsu hellittää! Ihania kuvia ja ihana runo...

  VastaaPoista
 2. Hei Tinttarus!
  Se on tosi, että lasten juhlasta se oikea joulumieli sydämeen tulee sillä ne ovat niin kauniita ja hellyttäviä tilaisuuksia! Mukava kuulla, että olet toipumaan päin... ja kuvat ovat jälleen kauniita! Mukavaa illan jatkoa!
  -Minttu-

  VastaaPoista
 3. Mukavaa kuulla, että flunssa hellittää.

  Ihanan jouluisia kuvia ja runo.

  T. Sussi

  VastaaPoista
 4. Lasten joulujuhlista, jos mistä, saa aina joulumielen itselleenkin. Mekin olimme eilen päiväkodin juhlassa,joka pidettiin poikkeuksellisesti kirkossa. Kaunis juhla, josta joulumieli varmasti tuli jokaiselle...

  VastaaPoista
 5. Lasten juhlasta usein lähtee se oikea joulumieli, muistan kun meillä oli poika esikoulussa ja hän sai esittää Joosefia, miten hellyttävän näköisiä ne pienet ihmiset siinä edessä olivat=) Mukavaa viikonloppua sinne pirttiin...täällä minä vain maalaan huonekaluja....=))

  VastaaPoista
 6. Voi kuulosti niin liikuttavalta kertomuksesi joulukuvaelmasta... Meidän esikko pääsee sunnuntaina kirkkoon joulukuvaelman enkeliksi, sitä hän odottaa jo kovasti, ja tietysti minäkin :)

  VastaaPoista
 7. Hyvä, kun olet toipunut!:)

  Lasten mielissä joulu on kaikista aidoimmillaan. Silmät ja ääni kirkkaina laulavat odottaen joulua. Kaunista!:)

  VastaaPoista
 8. Heissan Tinttarus!
  Hienoa että olet paranemaan päin, pöpöt vaan pöpelikköön, huis huis!
  Lasten joulujuhlat (kuten kevätjuhlatkin tietty) olivat aina koettelemus...ihan vaan sen takia kun minua itketti aina kamalasti. Tyrskin nenä niiskuttaen, silmät punaisena ja päänsärky oli taattu jälkiseuraamus niiden juhlien jälkeen. Ihania ne kyllä kuitenkin olivat:)
  Oikein hyvää viikonloppua Riihipirttiin!

  VastaaPoista
 9. Hei, palasin uusintakommenteille... Käväisetkö blogissani, siellä on sinulle jotakin :)

  VastaaPoista
 10. suklaa auttaa kaikkeen ;) Kauniita kuvia

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi♥