perjantai 26. syyskuuta 2008

Sisukas yritys palkittiin....kai....Hmh. Näköjään vanhakin koira oppii uusia temppuja kunhan sisukkaasti kokeilee. Olen siis jonkin aikaa liidellyt näissä ihanissa blogeissanne ja haaveillut oman tekemisestä. Tietokoneesta ja minusta vain ei ole oikein tullut sieluntovereita. En ole edes kommentteja osannut jättää lukuisista vierailuistani, mutta pikkuhiljaa toivo nousee.....
Töistä tullessani tänään poikkesin kuukausi sitten avanneessa uudessa ihanassa antiikki/kirppispaikassa. Kiersin ja ihailin ja ihmeekseni ja varsinkin rakkaan mieheni ihmetykseksi, onnistuin tulemaan ulos ilman ostoksia! Yksi aivan superkiva vanha voimuotti kyllä jäi mieliin ja ajatuksiin.....ehkäpä se odottelee minua ensi viikkoon.....
Nyt kun tuntuu, että tämä blogi alkaa olla olemassa, täytyy ladata kamerani patterit , jotta saisin toivoteltua vieraita tervetulleiksi:) Oi miten tuntuu kuin lapsesta, joka odottaa joulupukkia saapuvaksi.....löytääkö kukaan Riihipirttiin?!

2 kommenttia:

 1. Kiitos vierailustasi, niinpä minä myös tänne piipahdin vasta sellaiselle.
  Alussa keväällä kun itse aloitin tämän bloggailun, niin mieheni ja tyttäreni neuvoivat minua...ja uskon että se on ollut meillä kaikilla sama juttu:)
  Mukavaa kun aloitit, ja sen kyllä sanon , että täällä saa kyllä ajan kulumaan:)

  Oikein hyvää ja kaunista lauantai päivää.

  VastaaPoista
 2. Olen jo jonkin aikaa käynyt kurkkailemassa sivuillasi ja nyt eksyin selaamaan arkistoasi aina tänne alkuhetkille saakka. Onpa hyvin tutunoloisia tuntoja minullakin, joka vasta aloittelen blogikirjoittelua ja "ährään" sivujeni kanssa. Siunausta sinulle!

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi♥