maanantai 1. maaliskuuta 2010

Lupaus keväästä

 Tämä päivä on mennyt toipilaana . Yhdessä nuorimmaisen kanssa ollaan kerätty voimia takaisin loikoilemalla. Olemalla vaan. Antamalla aatosten lentää. Ulkona loikottanut pieniä märkiä hiutaleita alas. Harmaus on heittänyt viittansa kaiken ylle. Yrittää tunkeutua ajatuksiinkin. Vaan enpä päästä.
Laatikon pohjilla lojui vaaleanpunervaa nauhaa. Kietaisin sen kynttiläpurnukan kaulalle beigen tilalle. Muuhun ei tänään riittänyt voimia. Visiitillä luonamme viipyvä tauti on tottavie ottanut omansa. Käännän sen toisinpäin. Selätän sen tekoset. Vähässäkin näen valon pilkahduksen. Läpi kaikenkattavan harmauden ja haurauden löydän hetket, joissa voimattomuus kääntyy kyljelleen ja näyttää kauneutensa. Tätä pitää harjoitella: oppia näkemään suljetuinkin silmin!
 
 Tänään on jo maaliskuu! Kevät jo verryttelee!
  
 Puiset puput ovat lupaus pääsiäisestä.....Juhlien juhla lähestyy. Mieleeni nousee Raamatun kohta Joh.3:16. Siinä on kaiken ydin!
  
 Nappasin suuhuni muutaman rypäleen. Vatsa suostui ottamaan ne vastaan. Toipuminen on käynnissä. Tästä on hyvä jatkaa seuraavaan päivään.....
.......kohti kevättä!

14 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia ja kauniisti kirjoitat.
  Meillä on tänään satanut räntää ja harmaa, pilvinen päivä on ollut. Mutta kyllä nyt on jo "lupaus keväästä" ilmassa. Päivät jatkuvat pitkin harppauksin:)
  Pikaista toipumista teille!

  VastaaPoista
 2. Toipumista teille sinne <3 Harmaata meilläkin ja mieli meinaa olla myös, mutta onneksi kevättä kohti mennään:)

  VastaaPoista
 3. Susanne ja Mammeli,
  harmauden läpi harpotaan hymyn voimalla! Ei anneta periksi, eihän, sillä kevät kiipeää esiin ja vihreän voima vie harmauden mennessään.
  Kiitos, kun käväisitte!

  VastaaPoista
 4. Pikaista paranemista sinulle ja nuorimmaisellesi!
  Nyt ollaan jo ensimmäisessä kevät kuukaudessa. Lumet tuntuvat sulavan vauhdilla.

  VastaaPoista
 5. Rutistusten rutistus teille molemmille ja oikein pikaista paranemista!
  Juuri tuohon rakkauteen on ihanaa ripustautua niin hyvinä kuin huonempinekin päivinä. On se vaan niin valtava lahja, että ei sitä ihminen aina edes meinaa ymmärtää. Ilman sitä ei olisi mitään. Ja se on jo suorastaan pelottava ajatus.
  Kevään haluaisin tulevan nyt jo kohisten! Oikein kovaa vauhtia. Tuo soma pilkkunauha toi hyvän mielen ja pinkit ja lilat kynttilät myös. Samoissa värimaisemissa täälläkin :)
  ps. vastaan s-postiin heti, kunhan pikkumies nukahtaa. Nytkin vain livahdin äkkiä (hups!) tänne koneelle ja jo kaipaillaan...

  VastaaPoista
 6. ...siis huonoimpinakin päivinä...

  VastaaPoista
 7. Eikö ole ihanaa, kun saa luottaa, että valo pilkistää harmaudenkin läpi valoittaen enemmän ja enemmän alaa. Pääsiäistä kohti... Totisesti, Hän on ylösnoussut!

  VastaaPoista
 8. Niin kauniita, rauhaisia kuvia...
  tervehtymisiä sinne..
  nythän teillä on varmaan koko porukka käynyt läpi saman pöpöjutun...
  Maaliskuu on aina ihanaa avaus kaikelle...valolle, keväälle..jo tuoksu kertoo siitä vaikka harmaus onkin vallannut taivaan ja maan...
  Täytyi oikein kurkistaa, että mikä se raamatun kohta olikaan!!!

  Rakkaus ympäröi meitä aina ja kaikkialla..Niin kiitollinen olen...

  VastaaPoista
 9. Pikaista paranemista ja mukavaa maaliskuun alkua:-)

  VastaaPoista
 10. Pikaista paranemista!

  Upeita kuvia!

  VastaaPoista
 11. Mukavaa, kun olit piipahtanut blogissani! Sinulla on täällä kauniita kuvia ja ihania ajatuksia! Hyviä vointeja toivoopi Hilda :)

  VastaaPoista
 12. Hei ystäväin,

  Toivottavasti voitte jo paremmin!
  Minä kärsin pitkittyneestä flunssasta. Tänään olen yskinyt kovin. Kuumetta ei ole, olen vain todella väsynyt. Kyllä se siitä pikkuhiljaa...

  Ei anneta harmauden vallata mielialaa vaan ajatellaan kevään tuomaa auringonlämpöä ja päääsiäisen sanoman suomaa lohtua:)

  Halein, Marge

  VastaaPoista
 13. <3 Tulin vain sanomaan että olet ihana<3=) Suloisia kuvia.

  VastaaPoista
 14. Ihanan positiivinen asenne! Paranemista teille!

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi♥