maanantai 9. marraskuuta 2009

HArMAa MaAnANtaI


 Sumun läpi ei tahdo nähdä edes omia ajatuksiaan. KAikkialla on harmaata. Hennot hiutaleet, jotka jo perjantaina heittivät kevyen huntunsa ja valaisivat herkällä olemassaolollaan  maan, ovat jättäneet hetkeksi jäähyväisensä. Lupailivat kyllä uutisissa niiden uutta tuprutusta jo huomiselle.
 
Meillä nuorin lapsista on kuumeessa. Olen hänen kanssaan kotona. Sain aamulla häneltä nallepiirustuksen, jonka taakse oli raapustettu teksti: OLET MAAILMAN PARAS ÄITI. Voiko harmaaseen päivään parempaa toivoa! Eilen vietimme isänpäivää ja herkuttelimme kodassa tulen äärellä. Minusta on tullut laiska kameran kaveri. Se itkee käyttämättömyyttään tuossa vierellä. Sain säädöt siitä sekaisin ja kaikki kuvat ovat rakeisen utuisia. Kuin tämä päivä!! Lupasin tehdä kanssaan uutta ystävyyttä:)

 
Tänään hoivaan ja hemmottelen pientä potilasta. Nautin kiireettömyydestä. Tekemättömyydestä. Lapsen pienistä iloista oppia ottaen. Toivon teille kaikille flunssan kourissa olevaisille pikaista paranemista ja terveille piipahtajille iloa harmauden keskelle!

9 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista sinne! Itse olen ainakin vielä säästynyt flunssalta :-) Mukavaa alkavaa viikkoa harmaudesta huolimatta!

  VastaaPoista
 2. Leivinuunissa loimottelee tuli,riisipuuro sekametelisopan keralla odottelee koulusta palaavaisia ja joulumusiikki hivelee korvia suloisesti...
  Keltaisessa tupasessa ollaan sangen tyytyväisiä tällä hetkellä.
  Millä hetkellä hyvänsä seesteisyys on poissa,joten otan tästä fiilistelystä kaiken irti~aivan kaiken!!!
  Flunssakin on melkein selätetty,mitä nyt yskänrakko pikkiriikisen itsestään huulessa ilmoittelee...
  Meillä kolmen asteen pakkanen pitää ulkosalla mukavaisen ulkonäön päällänsä!!!
  Lunta saisi toki olla enemmänkin,mutta koska joulu-olotila on niin päällänsä,niin minua ei häiritse mikään~onneksi!!!Välillä näinkin!!!=O)
  Teidän tupaseen hätistelen fiilistelyä jouluista ja tyytyväisyyttä arjen pieniin ilonaiheisiin kuumetaudista huolimatta!!
  Kaikki kun on niin pienestä kiinni-onnen tunnekin!!
  Rutistu tähän loppuun ihana Tinttarus!!!<3<3<3

  VastaaPoista
 3. Hei!
  Ihana tuo lapsesi kirjoitus! Toivottavasti teillä ollaan pian taas terveenä. Meillä on myös orastavaa flunssaa ja vähän sikapelkoakin...hus! yritän sitä pois ajaa.
  Tänään aion tehdä pikkupaketteja jouluksi ja fiilistellä vähän. Ihanaa tämä joulunalusaika. Katinkaisen terveisistä jäi kamalan kova riisipuurohinku ja en tiedä vaikka pitäisi vielä illan mittaan laittaa kattila tulelle...

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti flunssa menee nopeasti ohi!
  Kiva, että olit mukana arvonnassa blogissani, vaikka et voittanut tällä kertaa ;).
  Nicole

  VastaaPoista
 5. Pienelle Kultamuruselle pikaista paranemista.Äidille voimia hoivaamiseen ja pysy itse terveenä.
  Tänään tulee sitä ihanaa lunta. Olo on kuin jouluna.
  Pirteyttä päiväänne toivottelee Kaisa

  VastaaPoista
 6. Arjalle iloinen kiitolsen sana piipahduksesta. Toistaiseksi olen itse säilynyt. Tyttösen tauti osoittautui angiinaksi. Lääkekuurilla siis hoituu. Kuulin kyllä, että töistä on paljon lapsia sairaana, joten eipä siltä possunuhalta pakoon taida päästä...
  Siitä huolimatta oikein lämpöisiä lumenosotteluterveisiä sinne!

  KAtinkaisen visiitti saa minut hymyilemään ja nyökyttelemään sanoillensa. Onnellisuuden kanssa on mukava olla kumppani, kaveri ja seuranpitäjä!Kiitellen otan jouluiset tunnelmat tupaseemme vastaan! Joulun tuloa on niiiiiin ihana venttailla!

  Bealle heitän helmeilevän hymyn ja toivottelen kaikkinaista kivaa oloa!!

  Anun seuraksi rivakkain ottein ryhdyn sikaflunssaa poispäin huiskimaan!! Visiitistäsi iloitsen kovasti! Riisipuuron hinku tarttui tännekin päin, pitänee laitella iltapalaksi pata porisemaan:)

  MArille heilautan hyvillä mielin heipatukseni iloisen!! JOulun alla hyvillä mielin on hyvä taittaa matkaa päivästä uuteen alkavaan!

  Nicole, kiitos kun piipahdit tänne asti kiitoksen tuomaan. Arpaonnea on jännä aina kokeilla.....

  Pajupirttiin paljon pirteyttä ja mukavia ajatuksia!!!

  VastaaPoista
 7. Toivottavasti siellä voidaan jo paremmin. Täälläkin oli eilen harmaa maanantai, muta nyt tuli valkoinen tiistai;)

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi♥