lauantai 24. lokakuuta 2009

AistikkuuttaSinkkisangon Anua kiitän aistihaasteesta.
Jätän tietoisesti säännöt ja haastamisen, sillä aikamoisen usealla ihanalla bloggaajalla tämä samainen tunnustus/haaste jo onkin omanaan ja aistitarinat luettavissa:)

Hmmmmm.....
Viidestä aistista asiaa:
1. NÄKÖ on minulla jo iän heikentämä. Juuri viikolla sain elämäni ekat monitehot. Lukulaseilla on ollut kovasti paljon käyttöä jo useamman vuoden. Visualisoin ja ammennan näkemääni kaikkialla kulkiessani. Metsän jokainen sammalmätäs piirtyy mieleeni ja saa minut silmiä sulkemalla kuljetetuksi uudelleen näihin ihaniin paikkoihin. Rakastan kauneutta periaatteella kauneus on katsojan silmässä.

2. KUULOni on joskus valikoiva. Jätän rumat puheet ja rutkutukset kuuntelematta. Tykkään rauhallisista äänistä ja rauhoittavasta musiikista. Tämä on yksi suosikeistani. Lapsen iloinen nauru tai laulu saavat minut hyvälle tuulelle. Nautin luonnon äänistä. Tuulen humina puissa, linnun liverrys, aaltojen liplatus, sadepisaroiden tanssi- niiden kuunteluun rauhoitan itseni mieluusti.

3. MAKUnystyröitäni kutkuttavat liiankin kanssa k a r a m e l l i t, suklaan sulaminen suussa saa sielun laulamaan:) Herkistyn herkuttelulle aina ja kaikkialla. Feta, aurinkokuivatut tomaatit, vuohenjuusto, NAM!!

4. TUNTO Oman rakkaan kainalossa on paras paikka. LApsen käsi omassani. Lämmin tuuli kasvoilla. Lempeät sadepisarat poskilla. Lämmin halaus, kädenpuristus. Lämpö takan loimutessa. Suudelma. Ilon kyynelten virta. Toisaalta sisäinen tunto, tunteminen .....kun tuntuu sydämessä saakka hyvältä.

5. "KUUDES AISTI" on minulla voimakas. Sitä ei osaa selittää, se vain on ja toimii:) Hajut jääköön tällä kertaa nuuhkimatta....

Tässäpä minun viisi aistiasiaani. Jos tänne piipahtelet etkä vielä ole aistiplakaattia omaksesi saanut, nappaa kainaloosi ja kiikuta mukanasi eteenpäin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ajatuksestasi♥