lauantai 28. maaliskuuta 2009

Tauti ja väsy ohitettu!

Ihanaa!!!!!
Rakastan armasta ihanaa miestäni!!
Sain kuin sainkin remonttikärpäsen puraisemaan häntä.
Vaivihkaa se jatkoi kärpästelyään.....
...ja nyt on keittiö saanut ripauksen uuttaa väriä.
Aula ja ruokailutila ovat pukeutuneet vaaleaan.
Olohuone odottaa omaa uutta väriään,
joka jo nurkassa kurkistaa ja
purkeissa uinuu.
Nuorimmaisen kellervä huone saa
vanharoosavärityksen yhdistettynä vaaleaan....
Jokin ihkuliini boordi vielä hakusessa....
Ja jopa leikkimökki sai lupauksen
kesärempasta!!!
IHANA MIES!!!
Kirppiksellä käväisin pikavisiitillä.
Eipä kummia silmiini osunut.
Mutta suloinen kangaskassi tarttui kätösiin
oottelemaan kesäisiä jätskiauton piipityksiä:)
Pöpöliinin jäljiltä keralleni kulkemaan muutti
uupumus
ihan kiusaksi asti vei voimani.
Unta olisin jaksanut vedellä sikeästi vaikka
miten piiiiiitkälle,
vaan kun työaamuina kello soittaa rauhaisan
herättelymelodiansa ennen kukon laulua:(
Piristystä hiukkasen porevitamiinin
ja hedelmäkoktailin
yhdistelmästä
:)
Ja taas jaksaa!

20 kommenttia:

 1. Minun ukkoni sai remonttikammon varman tuosta olohuoneesta...sen verran vei voimat että innostumaan seuraavasta rojetista en taida saada piiiitin aikoihin ja minullahan niitä ideoita riittää=D Eikös ole ihanaa saaada uutta väriä seiniin=))Ihania kuvia<3

  VastaaPoista
 2. Minulla olisi mielessä myös tapetointia moneen huoneeseen... Isännällä ei ;) Ihana postaus jälleen!

  VastaaPoista
 3. Minullakin olisi kaikenlaista "pientä" remonttia, mutta ei uskalla edes ehdottaa, (urheilukiireitä), joten tyydyn maalailemaan itse hyllyä ja sen sellaista.
  Kivaa viikonloppua terkuin Lennu!

  VastaaPoista
 4. Mimmulille ja Marille luminen heipatus! Minä ammennan nyt kaikellani nautintoa tästä remppaliinista!! MAkkarikin saa uuden tapetin ja ruskean sävytyksen....jippii!! Toivonpa kovasti, ettei remontointikärpänen pörrääilisi vielä muutamiin päiviin pois kotosestamme. Surrutelkoon rakkaani korvan juuressa sulosurruutteluaan:)Minä laajennan sitä mukaa remonttireviiriä!!

  VastaaPoista
 5. Lennulle muisku ja heipsattelu!!Jääkiekko minunkin armaaltani haukkaa aikamoisen aikasiivun, mutta nyt toden totta siihen sopuisasti sopiviin koloihin mahtuu pensselinheilutusta!!

  VastaaPoista
 6. Voi noita miehiä. Ne jaksavat yllättää. Onneksi. Meilläkin olisi miehelle paljon listanlaittoa, mm., toivottavasti kärpänen alkaa pörräämään...

  VastaaPoista
 7. Meillä olen minä joka tekee remontti työt. Miestäni ei moiset jutut kiinnosta. No vuosien varrella olen sen hyväksynyt, ettei mieheni ole remonttireiska. Hän kyllä hoitaa sen maksupuolen.
  Mukavaa remonttia teille sinne:))
  Terkuin Piitis

  VastaaPoista
 8. onpas kiva,että siellä ollaan taas terveen kirjoissa!:))meillä on vähän ollu yhellä jos toisella pientä mahatauin poikasta...ei onneks mitään kovin pahaa, ainakaan vielä.
  maalausintoa kovasti puhaltelen sinnepäin:o....:)

  VastaaPoista
 9. Riittäiskö niitä remppakärpäsen poikasia minunkin ukolle? Olis kiva saada jotain oikeastikin aikaan,eikä aina vaan suunnitella. Vaan onpa ONNI, että teillä alkaa taudit olla voitettu. Kyllä teidän nyt kelpaa. :)

  VastaaPoista
 10. Hienoa että tauti on nyt ohitettu.

  Meillä minä olen se, joka tekee rempat:) Aikaa kun olisi vain enemmän.

  T. Sussi

  VastaaPoista
 11. Hauska kun olet selvinnyt kevään pöpötyksestä.Ne ukkoset kyllä osaa meitä aina ilostuttaa.
  Remontti-intoa teille Riihipirttiläisille toivottelee Pajupirtin remppapoppoo.

  VastaaPoista
 12. Mukavalta kuullostaa miestäsi puraissut remppakärpänen... meillä mies laittoi sisälle tikkaat valmiiksi nojalle, kunhan remontti jatkuu. Jokinmoinen lupaus sekin on jo remontista :D

  Terkuin,
  Kantriina

  VastaaPoista
 13. Voi, kuinka kiva kuulla, että voit jo paremmin! Ja, että vielä remppakin edistyy, ihanaa teillä onkin nyt:))
  Tää kevät teettää vähän myös väsymystä (varsinkin sairauksien jälkeen) itsekullekin enemmän tai vähemmän, kun valoa saadaan yht`äkkiä niin paljon ja nopeasti, mutta sitten, kun taas totumme siihen enemmän, saammekin energiaa!!:)Ihania kuvia!
  Kaunista ja energiapitoista alkavaa viikkoa sinulle!!

  VastaaPoista
 14. Olivienolle pyhäpäivän heippanen! Yritänkös vaikka hätyytellä meiltä teillepäin sen remonttipörriäisen miesväkeä pistämään:) Mutta vielä sen pidän mieluusti täällä pirtin pimennossa suristelemassa armaan korvan takana...
  OSallistuin minäkin pikkuriikkisen, sillä sudin tuossa aamutuimaan pohjamaalia olkkarin pattereihin:)

  Piitis saa myöskin iloisen sunnuntaitervehdyksen! Meilläkin ukkokultainen aika hitaasti syttyy rempantekoon, mutta kun sitten siihen ryhtyy, saan mukavasti intoa lisätyksi ja remppalainen L A A J E N E E ihanasti.....

  MAllan porukoille lähettelen paranemishalauksia!! Pöpöliinit mahan seutuvilla ovat inhottavia vieraita!!Mutta tervehtymisen jälkeen kaikki tuntuu sitten niin mukavalta, arjen touhutkin:) Halituksia teille suurinmäärin!!

  Vuokko, jospa pistän pörriäisen sitten teillekin päin suuntimaan, kunhan täällä on aikansa pörrännyt:) Minä nautin kun pirtti saa uutta keväistä vaaleutta ylleen!!

  Sussille söndagheippanen! Minä en itse oikein remppaliineihin jaksa ryhtyä, ihastelen vierestä ja kovasti kehun ja kannustan ukkokultaani:)

  Pajupirttiin ja Kantriinalle hymynhelmeilyä sunnuntaiterveisten kera! Rempatteluintoa ja reippautta kevättä ootellessa!!

  VastaaPoista
 15. MArge käväisi ihan justiinsa samalla kun kirjuuttelin:) Kiitos visiitistäsi ja sanoistasi!! Sunnutaihalitus kera hymyjen sinulle ystäväinen!

  VastaaPoista
 16. No on kyllä ihana mies sinulla. Pitäisi saada oma mies innostumaan vähän samanlaisista jutuista, mutta saapa nähdä miten käy.:)Vitamiinia täälläkin on nautittu, ja tautia koitettu karkoittaa.:) Ihanaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 17. Deborah saa myöhäisillan heipatuksen Riihipirtin rempan keskeltä! Itse käväisin kirkossa ylistelemässä Isän suuruutta ja iskä lasten kanssa hääräili remppaliinin kimpussa:) Vaaleus valtaa alaa olohuoneessa.....IHANAA!


  Kiitos kaikille piipahtajille ja kaikkea mukavaa ja ilonpilkistystä alkavaan viikkoonne!!

  VastaaPoista
 18. Mikäs sen parempi kevät piristys kuin remppa :D Onnea! :)
  Meillä on vauveli kuumees. ihmeteltiin kun nukku piiitkät päikkärit 3h, mut kuumeisen neitin sain vaunuista syliini :( Illalla 39,2
  No ainakin on nyt levollinen sylivauva ja saa nyt rauhas suukotella neitiä...

  VastaaPoista
 19. Mukavaa, kun päivä taas paistelee Riihipirttiin!
  Ja kevään kunniaksi remonttikärpänenkin puraissut ja uutta ihanaa syntyy.

  Mukavaa alkavaa viikkoa!:)

  VastaaPoista
 20. Meillä taitaa olla miesrukalla rakennus- ja remontointikiintiö jo korvia myöten täynnä, kolmen vuoden rakennusurakan jäljiltä... Minullahan tietysti jo pää täynnä uusia suunnitelmia, niistä ei vielä uskallamiehelle edes ääneen lausua... Auringon kultaisia säteitä ja kaikkea hyvää sinulle Tinttarus :)

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi♥