perjantai 17. lokakuuta 2008

POLVIOPERAATIOSSA.......

Syysflunssa alkaa olla selätettynä runsaiden rohtojen, kuumien hunajavesikupposten ja lukuisten peitonalushetkien avulla. Uutta jännitystä elämään tuo tiistaina operoitu polvi. Kyllä tässä päivänä muutamana olen taas osannut olla kiitollinen siitä, että on jalat, joilla köpsötellä etiäpäin ja kaksi kättä, joilla puuhastella! Nyt kun kädet on varattuna kyynärsauvojen pitelyyn ja toinen jalka "roikkuu" toimettomana polvi kääreissä, niin yksinkertaisetkin elämän itsestäänselvyydet ovat SUURTEN ponnistelujen takana. Toisaalta: ai, kun tuntuu kivalta olla kerrankin kaiken huomion keskipisteenä :) Lapset kiikuttavat kilvan vesilasia, lukulaseja ja aikakauslehtiä, pikkupurtavaa (=KARKKIA!!!!!!!!!!!!!) ja mies keittää kahvit ja kyselee, mitäs äitsyn tekisi kaupasta mieli.....Juu, edelliseen postaukseeni viitaten: elämä on iso kasa pieniä paloja, joista MUISTETAANHAN olla kiitollisia. Kohta pääsen taas minäkin kävelylenkille metsäpoluille.......
Ainiin! Ystävät hyvät! Edellinen postaukseni sai 11 kommenttia ja olin jo julkistanut tuon hupsun ideani juhlistaa 10 kommentin täyttymistä pikkuruisella yllätyksellä arpoen!! Siispä nyt tuumasta toimeen: Aion (kaikki vaan on juuri nyt hiukan verkkaisempaa & vaikeampaa.....) rustata kaikkien kommentin jättäneiden nimet lappusille ja viikonlopun aikana suoritamme lapsosten kera suuren juhlan ja jännityksen siivittäminä arvonnan, jonka tulos paljastunee seuraavan postaukseni yhteydessä!

Ystäväni kävi kahden lapsensa kanssa minua tervehtimässä. Hän kun tiesi avuttoman tilani, toi tullessaan pakastepiirakat ja pakastepullat sekä muovikassillisen hedelmiä. Sain istuskella samaisessa kontti ylhäällä-asennossa tekemättä mitään, vain rupatella mukavia ja katsella kuinka ystäväni pilkkoi ihanan hedelmäsalaatin ja paistoi pullat ja piirakat. Ihanaa! Kiitos ystävistä :)

Raahautuminen tähän koneelle ja istuskelu luonnottomassa asennossa toinen kontti suorana pianojakkaran päällä voisi olla näkemisen arvoista, mutta jätän sen vain lukijan mielikuvan varaan.....Mutta jopa itseäni hymyilyttää.......

Ennen kuin lysähdin tähän, yritin ottaa kuvan, pari , jotta saisin tunnelmat juuri tämän päivän tapahtumista.....liian suuri urakka ilman kaikkia käsiä ja jalkoja! Ja kun juuri nyt nautin yksin kotona olon harvinaisesta tunnelmasta, ei ollut niitä tutun turvallisia apureitakaan! Ovat jääkiekon parissa mies ja lapset.......(Ja luottavat minun makoilevan sängyssä polvi tyynytornin päälle tuettuna! )Siispä kuvallinen antini tällä erää on hieman niukka :)

Hiljalleen laskeva aurinko kultaa taivaanrantaa. Tämä syyslomapäivä on ollut antoisa ja kaunis.
KIITOS siitä.

Mukavia syksyisiä hetkiä teille kaikille toivotellen, Tinttarus-toipilas Riihipirtiltä

13 kommenttia:

  1. Pikaista toipumista. Jalka paketissa on vaikea puuhata,varsinkin kun on tottunut tekemään ja toimimaan. Kauniita kuvia olet ottanut.
    Yritä nyt levätä ja nauttia perheen järjestämästä hemmottelusta, se on yleensä harvinaista hupia äiti-ihmisille.
    Syksyn lehtien ja enkelin siipien havinaa toivotan sinulle.

    VastaaPoista
  2. Hyvä, että sinua on hemmoteltu, se taatusti nopeuttaa toipumista :) Pikaista toipumista siis!

    Edellisen postauksen kollaasit olivat aivan mielettömän hienoja ja se alimmainen sykähdytti kyllä ihanalla tunnelmallaan.

    VastaaPoista
  3. Pikaista toipumista ja eikös sitä välillä ole mukava olla hemmoteltavana? vaikka tietty syy ei nyt niin kauhian mukava olekkaan..

    VastaaPoista
  4. pikaista toipumista jalkasi kanssa .. oi olipa sinulla kultanen ystävä :)

    VastaaPoista
  5. Huomentapäivää Tinttarus!
    Kiitos kommentistasi ja pikaista paranemista sinullekin, tosin polven kanssa joutuu varmasti vielä linkuttamaan jonkun aikaa.
    Itsellä on fiilikset olleet ihan nollassa kurkun ja korvakivun kanssa. Kurkku on kunnossa mutta korvasta kuuluu vielä sirinää, aivan kuin siellä asustaisi heinäsirkkalauma..ja puolet lääkekuurista jo syöty.
    Lääkkeet kaken lisäksi tekevät olon tosi huonoksi. Tulihan valitettua taas oikein kunnolla, mutta oikein mukavaa viikonloppua Riihipirttiin:)))))

    VastaaPoista
  6. Ensimmäistä kertaa täällä!!!=O)
    Vastavierailulla....
    Viime päivinä olen laiskanlaisesti köpötellyt Blogistanian kaduilla ja luulen,että käynnit senkun vähentyvät joulua kohden!!!!
    Ilmassa saattaa olla jopa häivähdys lopettamisen tuntua!!
    Onhan Essuntaskulla taivalta takanapäin jo puolitoista vuotta...
    Kaikella on aikansa ja vanhasta on luovuttava,ennen kuin voi ottaa tilalle uutta!!!!

    Käväisin ja tykästyin...
    Erityisen erityistä toipilasaikaa sinulle ja hyvää mieltä kaikkeesi!!!<3

    VastaaPoista
  7. Minäkin sisään ensi kertaa kurkistin! Toivottavasti jalkasi on taas pian kunnossa, ihanalta kuulostaa että muut muistavat sinua nyt hemmotella. Ja mikä koiruus teillä on, juuri tuollainen olisi varsinkin mieheni haaveissa. Minä olen aina toppuutellut, ajatellut että tällaiset tarvitsevat erityisen paljon koulutusta ja liikuntaa, ja kun tämä elämänmeno aina välillä tahtoo niin kiiruista olla...
    Mukavata viikonloppua, toivottelee Anne

    VastaaPoista
  8. Heti ryykäsin vastavieraillulle... Hurmaavat kollaasit siulla ja hauskasti kirjotat! :)

    Pikaita toipumista ja nauti nyt täydestä palvelusta...

    Tänne tulen uudestaan! :)

    VastaaPoista
  9. Tsemppiä toipumiseen polvioperaatiosta! Sinulla on ihana ystävä, kun tuli toimeliaana auttelemaan! :)
    Kiva on myös, kun koko perhe on tukenasi.

    Kaunis tuo syksyinen kori-istutus.

    VastaaPoista
  10. Kiitos vierailustasi ja vastavierailulla olen nyt minäkin. Ihanan näköinen paikka teillä ja kaunis karvakaveri;-)
    Pikaista toipumista polven kanssa, nauti olostasi;-)

    VastaaPoista
  11. Niinpä elämä on.....ja ei ole aina itsestäänselvyys....mutta kuitenkin pääasia kun on hyvä mieli ja hyviä ystäviä, ilman ystäviä ei olisi mitään eikä ketään...onneksi sinulla on sekä kaikkein läheisimmätkin rakkaat ja ainahan sitä on hyvä vähän "levähtää" jos näin saan sanoa.
    Kaikesta huolimatta toivon pikaista paranemista sekä hyvää mieltä.

    VastaaPoista
  12. Tulinpahan vaan toivottamaan pakettipolvi-Tinttarukselle oikein mukavaa sunnuntaita:)) Nauti täysin siemauksin siitä että sinua passataan koko perheen voimin:))

    Terkkuja Narisija-Marja:)

    VastaaPoista
  13. Pikaista toipumista sinulle! Kaunis blogi sinulla. Kiitos piipahduksesta blogissani ja mukavaa sunnuntain viettoa!

    VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi♥